lv
CRniyT9qt1vyqdbbxyi9qsDL2jSDCi3DQRdneCNc
2429876

Zināms, kas būs Ostapenko pretiniece Pekinas turnīra ceturtdaļfinālā

Zināms, kas būs Ostapenko pretiniece Pekinas turnīra ceturtdaļfinālā

Latvijas tenisistes Aļonas Ostapenko pretiniece Pekinas "WTA 1000" sērijas turnīra ceturtdaļfinālā būs neitrālā sportiste Ludmila Samsonova, kura trešās kārtas mačā trešdien pārspēja ukrainieti Martu Kostjuku (WTA 44.)

Samsonova (WTA 22.) bija pārāka smagā trīs setu mačā, uzvarot ar 6-4, 6-7 (4:7), 7-5.

Gandrīz trīs stundu ilgās spēles laikā Samsonova trešā seta sākumā divreiz zaudēja geimus pie savas serves un nonāca iedzinējos ar 0-3, tomēr spēja lauzt spēles gaitu un svinēt panākumu.

Jau ziņots, ka Latvijas pirmā rakete Otapenko (WTA 17.), kura turnīrā izsēta ar 13.numuru, pirmajā kārtā ar 2-6, 6-3, 6-2 pieveica Vācijas tenisisti Efu Līsu (WTA 121.), otrajā kārtā uzvarēja bez cīņas, Čehijas sportistei Lindai Noskovai (WTA 42.) savainojuma dēļ kortā nedodoties, bet astotdaļfinālā ar 6-4, 6-2 pieveica planētas ceturto raketi Džesiku Pegulu no ASV.

Tikmēr Samsonova pirmajā kārtā ar 6-4, 7-6 (7:4) uzvarēja amerikānieti Alīsiju Pārksu (WTA 43.), bet otrajā kārtā ar 6-4, 7-5 apspēlēja ar 12.numuru izsēto Petru Kvitovu (WTA 14.) no Čehijas.

Ostapenko līdz šim ar Samsonovu kortā tikusies trīs reizes un izcīnījusi divas uzvaras, tiesa pēdējā savstarpējā mačā šī gada aprīlī Madrides "WTA 1000" trešajā kārtā Latvijas tenisiste cieta sakāvi ara 2-6, 0-6.

Turnīrs Ķīnā norisinās cietā seguma kortos.

Prokremlisko aktīvisti Tatjanu Andrijecu atbrīvos no apcietinājuma

Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā šodien nolēmusi atbrīvot no apcietinājuma prokremlisko aktīvisti Tatjanu Andrijecu.

Andrijeca tika aizturēta šā gada februārī. Rīgas pilsētas tiesa sievietei 8.februārī kā drošības līdzekli piemēroja apcietinā...

Šomēnes Regnārs Vaivars Nacionālajā teātrī iestudēs pats savu traģikomēdiju

Katrs varmāka uzskata sevi par upuri, pauž dramaturgs.

26. oktobrī pirmizrāde Regnāra Vaivara audzināšanas romānam “Suņu ciema Nelaimes lācis”. Tas būs ceļojums, paliekot uz vietas. Kas notiek, kad “pagriez otru vaigu” sastopas ar “aci pret aci un zobu ...

Pēc astoņu mēnešu pavadīšanas apcietinājumā atbrīvos 'Kremļa lakstīgalu' Andrijecu
Pēc gandrīz astoņu mēnešu atrašanās apcietinājumā, procesa virzītājs nolēmis noteikt ar brīvības atņemšanu nesaistītu drošības līdzekli Tatjanai Andrijecai, kuru šī gada februārī apcietināja saistībā ar viņas iesaistīti pret Latvijas nacionālās drošība...


Komentāri