lv
HWzmDWHCsIIGLJBETFlC6p5o9WVJTlZKckgnL3mn
2429869

Pēc astoņu mēnešu pavadīšanas apcietinājumā atbrīvos 'Kremļa lakstīgalu' Andrijecu

Pēc astoņu mēnešu pavadīšanas apcietinājumā atbrīvos 'Kremļa lakstīgalu' Andrijecu
Pēc gandrīz astoņu mēnešu atrašanās apcietinājumā, procesa virzītājs nolēmis noteikt ar brīvības atņemšanu nesaistītu drošības līdzekli Tatjanai Andrijecai, kuru šī gada februārī apcietināja saistībā ar viņas iesaistīti pret Latvijas nacionālās drošības interesēm vērstās aktivitātēs saziņas lietotnē "Telegram" izveidotā kanālā "Baltijas antifašisti", portālam "Delfi" apliecināja Andrijecas advokāte Imma Jansone.
Kāpēc izlietoto motoreļļu svarīgi pareizi apsaimniekot? Skaidro eksperti
"Latvijas Zaļais punkts" uzsācis kampaņu "Nodod motoreļļu, nevis planētu!", lai samazinātu smēreļļu nevēlamu sadedzināšanu un nonākšanu vidē. Šobrīd tā ir samilzusi problēma, Latvijas Radio raidījumā "Kā labāk dzīvot" norādīja Valsts vides dienesta Atk...
Saeima ceturtdien lems par Latvijas paraksta atsaukšanu no Stambulas konvencijas

Saeima ceturtdien, 5.oktobrī, varētu skatīt Saeimas Juridiskā biroja sagatavoto lēmumprojektu par Latvijas paraksta atsaukšanu no Stambulas konvencijas.

Saeimas Ārlietu komisijas sēdē Saeimas Juridiskā biroja pārstāvis Mārtiņš Birģelis šodien norādīja, ...

Policija bijušo deputātu Znotiņu sodījusi par skandalozo traci kāpņutelpā

Valsts policija par konfliktēšanu kāpņutelpā piemērojusi 100 eiro sodu bijušajam Saeimas deputātam, nu jau bijušajam partijas "Konservatīvie" biedram Reinim Znotiņam saistībā ar konfliktēšanu kāpņutelpā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aps...



Komentāri