lv
FgNqlLaY9Yflfc3eK5jWZrVTJq4O4Pv6qmQt1HcG
2402050

Šteinbergs par skandalozo UEFA lēmumu: 'Ja Ukraina nespēlēs, nespēlēs arī Latvija'

Šteinbergs par skandalozo UEFA lēmumu: 'Ja Ukraina nespēlēs, nespēlēs arī Latvija'
"Mums jābūt solidāriem ar Ukrainu, jāuztur tāda pati pozīcija," – tā raidījumā "Aizmugure" skandalozo Eiropas Futbola federāciju asociācijas (UEFA) lēmumu pielaist sacensībām junioru vecuma Krievijas futbola izlases raidījumā "Aizmugure" komentēja nesen amatā ieceltais Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) Sporta departamenta direktors Vladimirs Šteinbergs. Vairāk nekā stundu garajā intervijā jautājām arī vai jāsamazina prioritāro sporta veidu skaits, apspriedām Latvijas iespējas rīkot 2030. gada olimpiskās spēles, kā arī pievērsāmies paša Šteinberga pagātnei un reputācijai, kā arī jaunā Sporta likuma tapšanai.
Caurums ES žogā un līdz ūkai piekrauti 'Priusi' – kas notiek uz Baltkrievijas robežas
Patiesībā viss ir diezgan vienkārši – ja jūs Baltkrievijas pierobežā redzat "Toyota Prius" auto, kurā sēž vairāki cilvēki, ar lielu ticamību var teikt, ka tie ir nelegālo imigrantu pārvadātāji ar jaunu "kravu". "Prius" taksisti gan ir tikai viens sīks ...
SM atsaukusi informatīvo ziņojumu par «Rail Baltica» darbu gaitu pirmajā pusgadā

Satiksmes ministrija (SM) atsaukusi informatīvo ziņojumu par Eiropas standarta sliežu platuma dzelzceļa līnijas "Rail Baltica" projekta ieviešanas progresu Latvijā pirmajā pusgadā, liecina Tiesību aktu portālā publiskotā informācija.

Ministrija ziņojumu...

Parakstīts sadarbības memorands ar «Ukrainas mežiem»

AS "Latvijas valsts meži" (LVM) un Zemkopības ministrijas (ZM) pārstāvji ceturtdien parakstīja saprašanās un sadarbības memorandu ar Ukrainas valsts specializēto saimniecisko uzņēmumu "Ukrainas meži", liecina LVM publicētā informācija.

Memoranda mērķis...



Komentāri