lv
YQgwnL7YJOqV33vivK9852spSNZoGS5ORA30PkTk
2402049

Caurums ES žogā un līdz ūkai piekrauti 'Priusi' – kas notiek uz Baltkrievijas robežas

Caurums ES žogā un līdz ūkai piekrauti 'Priusi' – kas notiek uz Baltkrievijas robežas
Patiesībā viss ir diezgan vienkārši – ja jūs Baltkrievijas pierobežā redzat "Toyota Prius" auto, kurā sēž vairāki cilvēki, ar lielu ticamību var teikt, ka tie ir nelegālo imigrantu pārvadātāji ar jaunu "kravu". "Prius" taksisti gan ir tikai viens sīks posms garajā robežpārkāpēju ceļā no savām mītnes zemēm uz Eiropas Savienību, un viņus šajā maršrutā aiztur tikai metāla žogs ar dzeloņstieplēm uz Latvijas–Baltkrievijas robežas, kā arī latviešu robežsargi. Portālam "Delfi" viesojoties Baltkrievijas pierobežā, robežsargi atzīst – situācija ir stabili saspringta un Latvijai pēc iespējas ātrāk ir jāpabeidz visa robežžoga izbūve.
SM atsaukusi informatīvo ziņojumu par «Rail Baltica» darbu gaitu pirmajā pusgadā

Satiksmes ministrija (SM) atsaukusi informatīvo ziņojumu par Eiropas standarta sliežu platuma dzelzceļa līnijas "Rail Baltica" projekta ieviešanas progresu Latvijā pirmajā pusgadā, liecina Tiesību aktu portālā publiskotā informācija.

Ministrija ziņojumu...

Parakstīts sadarbības memorands ar «Ukrainas mežiem»

AS "Latvijas valsts meži" (LVM) un Zemkopības ministrijas (ZM) pārstāvji ceturtdien parakstīja saprašanās un sadarbības memorandu ar Ukrainas valsts specializēto saimniecisko uzņēmumu "Ukrainas meži", liecina LVM publicētā informācija.

Memoranda mērķis...

Porziņģis veiksmīgi aizvadījis savu pirmo treniņu kopā ar Celtics

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis veiksmīgi aizvadījis treniņu kopā ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Bostonas "Celtics", vēsta laikraksta "The Boston Globe" žurnālists Edams Himmelsbahs.

Porziņģis pēdas audu iekaisuma dēļ neva...



Komentāri