lv
K12s0KxzhFjdY4wxJfn9kmzHQKxJPg6vIKV3VNzw
2394698

Baltijas jauno kuratoru programmas konkursa uzvarētājas piedalās «Performa» biennālē Ņujorkā

Baltijas jauno kuratoru programmas konkursa uzvarētājas piedalās «Performa» biennālē Ņujorkā
Performances un vizuālās mākslas biennāle "Performa" Ņujorkā kopā ar Igaunijas Laikmetīgās mākslas attīstības centru ("Estonian Contemporary Art Development Center"), Latvijas Laikmetīgās mākslas centru (LLMC) un laikmetīgās mākslas centru "Rupert" Lietuvā šī gada pavasarī izsludināja konkursu Baltijas jaunajiem kuratoriem. Konkursa uzvarētājas – Tīna Pētersone no Latvijas, Aiste Joninaite no Lietuvas un Kerlija Ritvala no Igaunijas – jau devušās uz Ņujorku, lai līdz pat novembra beigām strādātu biennāles komandā un piedalītos biennāles organizēšanā un laikmetīgās mākslas procesu pētniecībā starptautiskā mērogā. Biennāle Ņujorkā notiks no 1. līdz 19. novembrim, informēja LLMC pārstāvji.
Celtics sagaida, ka Porziņģis būs gatavs jau treniņnometnes sākumā

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas "Celtics" ģenerālmenedžeris Breds Stīvenss cer uz Kristapa Porziņģa gatavību jau treniņnometnes sākumā, laikrakstam "Boston Globe" atklāja kluba amatpersona.

Porziņģis pēdas audu iekaisuma dēļ ne...

Reālu cietumsodu dzīvnieku slepkavām! Turpinās izskatīt iedzīvotāju iniciatīvu

Saeimas Mandātu ētikas un iesniegumu komisija šodien vienbalsīgi nolēma rosināt nodot iedzīvotāju iniciatīvu, kas aicina piespriest "reālu cietumsodu dzīvnieku spīdzinātājiem un slepkavām" Saeimas Juridiskajai komisijai turpmākai izskatīšanai.

Par inic...

Tiesnese skaidrojusi, kāpēc Lemberga cietumsods tika samazināts

Apelācijas instance bijušajam Ventspils mēram, pašreizējam Ventspils domes deputātam Aivaram Lembergam ("Latvijai un Ventspilij") sodu samazināja, iegūstot ziņas par viņa personību, pēc tiesas sēdes žurnālistiem pamatoja Rīgas apgabaltiesas Krimināllie...



Komentāri