lv
B72d94yFZzhxzXqXvp7oZ044kgvmJbliZ7nLwcce
2394500

Celtics sagaida, ka Porziņģis būs gatavs jau treniņnometnes sākumā

Celtics sagaida, ka Porziņģis būs gatavs jau treniņnometnes sākumā

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas "Celtics" ģenerālmenedžeris Breds Stīvenss cer uz Kristapa Porziņģa gatavību jau treniņnometnes sākumā, laikrakstam "Boston Globe" atklāja kluba amatpersona.

Porziņģis pēdas audu iekaisuma dēļ nevarēja palīdzēt Latvijas valstsvienībai Pasaules kausa finālturnīrā, taču bija kopā ar izlasi Džakartā un Manilā. Basketbolistam prognozēja četru līdz sešu nedēļu ilgu rehabilitācijas procesu, kas viņam ļautu nākamajā nedēļā kopā ar "Celtics" sākt treniņnometni.

"Pēdējās dienās Kristaps aizvadījis intensīvus treniņus basketbola laukumā. Darbs, kuru ieguldīja treneri šeit un tie, kas bija kopā ar viņu, ir rezultējies ar to, ka nav nekādu kavējumu. Viņš jūtas lieliski," stāstīja Stīvenss.

Jūnijā Porziņģis trīs komandu maiņas darījumā nonāca "Celtics" rindās un spēlēs vienībā, kas ir viena no titula pretendentēm. Pēc tam basketbolists ar Bostonas vienību vienojās par līgumu uz vēl divām sezonām līdz 2026.gadam par aptuveni 60 miljoniem ASV dolāru.

Aizvadītajā sezonā Porziņģis 65 spēlēs vidēji mačā guva 23,2 punktus, kas ir viņa sezonas rekords, izcīnīja 8,4 atlēkušās bumbas un bloķēja 1,5 metienus. Pirms Vašingtonas "Wizards" latvietis pārstāvēja arī Dalasas "Mavericks" un Ņujorkas "Knicks" komandas.

Reālu cietumsodu dzīvnieku slepkavām! Turpinās izskatīt iedzīvotāju iniciatīvu

Saeimas Mandātu ētikas un iesniegumu komisija šodien vienbalsīgi nolēma rosināt nodot iedzīvotāju iniciatīvu, kas aicina piespriest "reālu cietumsodu dzīvnieku spīdzinātājiem un slepkavām" Saeimas Juridiskajai komisijai turpmākai izskatīšanai.

Par inic...

Tiesnese skaidrojusi, kāpēc Lemberga cietumsods tika samazināts

Apelācijas instance bijušajam Ventspils mēram, pašreizējam Ventspils domes deputātam Aivaram Lembergam ("Latvijai un Ventspilij") sodu samazināja, iegūstot ziņas par viņa personību, pēc tiesas sēdes žurnālistiem pamatoja Rīgas apgabaltiesas Krimināllie...

«Latvenergo» pirmajā pusgadā saražojis par 56% vairāk elektroenerģijas

AS "Latvenergo" šī gada pirmajā pusgadā saražoja 3519 gigavatstundas (GWh) elektroenerģijas, kas ir par 56% vairāk nekā pērn attiecīgajā periodā.

Izstrādes pieaugumu noteica netipiski augsta pietece Daugavā, kas šogad deva iespēju hidroelektrostacijās (...



Komentāri