lv
yl9ykg6Uitb13dkyfHi1vfjBJWbv9m9VU08KdZnB
2341041

Signe Bāliņa: Digitālā transformācija kā efektivitātes un produktivitātes pamats

Signe Bāliņa: Digitālā transformācija kā efektivitātes un produktivitātes pamats
Viens no būtiskākajiem priekšnoteikumiem Latvijas tālākai ekonomiskajai attīstībai un globālās konkurētspējas paaugstināšanai ir Eiropas digitālās desmitgades mērķu sasniegšana līdz 2030. gadam. Tas ir ambiciozs, bet izpildāms uzdevums, kura īstenošanai Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) turpina izglītot uzņēmējus un veicina digitālo prasmju apgūšanu sabiedrībā kopumā, kā arī veicina pārējo Digitālā kompasa virzienu attīstību Latvijā.
Semeņistaja pirmo reizi karjerā sasniedz WTA 125 turnīra pusfinālu

Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja piektdien sasniedza Bukarestes "WTA 125" sērijas turnīra pusfinālu, kas viņai ir karjeras labākais sasniegums šajā līmenī.

Ar astoto numuru sacensībās izsētā Semeņistaja (WTA 143.) ceturtdaļfinālā ar 7-6 (7:3), 6-4 u...

Mūrniece gandarīta par NBS stiprināšanu viņas pilnvaru laikā

Pēdējo deviņu mēnešu laikā ir paveikts daudz, lai straujāk nekā iepriekš stiprinātu Nacionālos bruņotos spēkus un to militārās spējas, paziņojumā presei norādījusi aizejošā aizsardzības ministre Ināra Mūrniece (NA).

Mūrniece, stājoties amatā, par vienu ...

Audas futbolisti virslīgas mačā uzvar Metta komandu

"Audas" komanda piektdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 29.kārtas ievadā Rīgā ar 3:1 (2:1) uzvarēja "Metta" futbolistus, kopvērtējumā pakāpjoties uz trešo vietu, kuru ieņems vismaz līdz svētdienai.

"Audai" divus vārtus guva Režinaldu Ramiriss un ...



Komentāri