lv
Ck7HpnnajwlUtl8c2NiQdtELg0SWojnFWVT3tVer
2340836

Semeņistaja pirmo reizi karjerā sasniedz WTA 125 turnīra pusfinālu

Semeņistaja pirmo reizi karjerā sasniedz WTA 125 turnīra pusfinālu

Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja piektdien sasniedza Bukarestes "WTA 125" sērijas turnīra pusfinālu, kas viņai ir karjeras labākais sasniegums šajā līmenī.

Ar astoto numuru sacensībās izsētā Semeņistaja (WTA 143.) ceturtdaļfinālā ar 7-6 (7:3), 6-4 uzvarēja rumānieti Anku Aleksiju Todoni (WTA 281.).

Pusfināla sasniegšana dod 57 WTA ranga punktus. Tiešsaistes rangā Semeņistaja pakāpusies uz 130.pozīciju, kas viņai ir karjeras rekords.

Pusfinālā Latvijas otrā rakete tiksies ar turnīra ceturto numuru itālieti Saru Errani (WTA 115.). 36 gadus vecā Errani karjeras laikā izcīnījusi deviņus WTA titulus un pirms desmit gadiem rangā bija augstajā piektajā pozīcijā.

Jau ziņots, ka pirmās kārtas mačā Semeņistaja ar 6-2, 6-2 uzvarēja turcieti Berfu Džengizu (WTA 228.), bet otrajā ar 7-5, 2-6, 7-6 (8:6) pieveica Irinu Baru no Rumānijas (WTA 185.).

Turnīrs Bukarestē norisinās māla seguma kortos.

Mūrniece gandarīta par NBS stiprināšanu viņas pilnvaru laikā

Pēdējo deviņu mēnešu laikā ir paveikts daudz, lai straujāk nekā iepriekš stiprinātu Nacionālos bruņotos spēkus un to militārās spējas, paziņojumā presei norādījusi aizejošā aizsardzības ministre Ināra Mūrniece (NA).

Mūrniece, stājoties amatā, par vienu ...

Audas futbolisti virslīgas mačā uzvar Metta komandu

"Audas" komanda piektdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 29.kārtas ievadā Rīgā ar 3:1 (2:1) uzvarēja "Metta" futbolistus, kopvērtējumā pakāpjoties uz trešo vietu, kuru ieņems vismaz līdz svētdienai.

"Audai" divus vārtus guva Režinaldu Ramiriss un ...

Bijušais EP deputāts Mamikins pārcēlies uz Krieviju un gāna Latviju

Bijušais Eiropas Parlamenta (EP) deputāts no Latvijas, partijās "Saskaņa" un Latvijas Krievu savienība pabijušais Andrejs Mamikins ir pārcēlies dzīvot uz Krieviju, "lai viņa dēliem nav jāpiedalās geju parādēs", šādi viņš izteicies intervijā bijušajam L...



Komentāri