lv
RLxprne6QJ06KXoKj8k4mwBOek7RZimietGUeF9J
2324027

Krievijas plāns Latvijai: «Guberņas pievienošana atpakaļ Mātuškai» (+VIDEO)

Krievijas plāns Latvijai: «Guberņas pievienošana atpakaļ Mātuškai» (+VIDEO)

Krievijas pilsone, žurnāliste Maetnaja nāca klajā ar provokatīvu paziņojumu.


Krievu žurnāliste Elizaveta Maetnaja, kura aizbēga no Putina uz Latviju, salīdzināja Somijas un Latvijas valodas politiku, nevis par labu mūsu valstij.

"Ar 5% iedzīvotāju zviedru valoda ir otrā valsts, un ar 30-40% iedzīvotāju krievu valoda nav valsts", - tā komentārā sociālajā tīklā "Facebook" raksta ASV finansētā "Radio Liberty" korespondente.

Uzmanību vērsa modrs Nacionālās apvienības deputāts Evins Šņore:

"Starp ĀM izmitinātajiem Krievijas žurnālistiem Latvijā izrādās ir tādi, kas izplatīja Kremļa vēstījumus par Baltijā valdošo nacionālismu un lika pēdiņās vārdu "neatkarība" runājot par Lietuvu. Tagad te dzīvojot, jau klapato par krievu valodu".

Jāpiebilst, ka viņai nepiekrita arī vairāki Twitter lietotāji, kur deputāta kungs publicēja Krievijas pilsoņa izteikumus.

Mistes Futbols: "Cilvēki nesaprot un arī Ārlietu ministrijā nesaprot, ka cilvēki, kas ir pret Putinu automātiski nav Latvijas draugi. Tādi varbūt ir 5% pārejie tāpat ir klasiskie imperiālisti. Tā bija liela kļūda no ĀM puses, tagad par to klusē un mēģina paslaucīt zem paklāja".

ViktorsDabolins: "Ak, šie baltos kreklos un rietumu demokrātijas frāzēs tērptie krievijas imperiālisti".

Alieninwig: "Tie jau Rīgas pils “saimnieka” labie vateņi. Bet, kuru tas pārsteidz? Atcerieties “lietutiņu”? Arī ĀM salaistie Trijas Zirgi. Gan jau savesta arī aktīvā un pasīvā aģentūra, diversanti. Plāns tak nemainīgs. 2030. guberņas pievienošana atpakaļ Mātuškai".

3 hokejisti no bronzas sastāva joprojām bez klubiem, tostarp - izlases kapteinis

Latvijas izlases hokejists Kaspars Daugaviņš sarunā ar “Latvijas Televīziju” komentējis vēsturiskā pasaules čempionāta ietekmi uz klubu karjeru.

Daugaviņš kopā ar Rihardu Bukartu un Renāru Krastenbergu ir trīs spēlētāji no sastāva, kas pavasarī izcīnīja...

Vai Latvijas futbola izlases trenera dienas ir skaitītas? Lašenko komentējis

Latvijas Futbola federācijas (LFF) nacionālās vīriešu valstsvienības galvenā trenera Daiņa Kazakeviča darba vērtējumu veiks pēc 2024.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas cikla beigām, uzsvēra LFF prezidents Vadims Ļašenko.

Latvijas vīriešu futbola iz...

Nedēļas nogalē Bauskā notiks Baltijas vīnogu izstāde

Nedēļas nogalē Bauskā notiks "Baltijas vīnogu izstāde 2023", informē Latvijas Vīnkopju un vīndaru biedrības pārstāvji.

Pasākumā savas izaudzētās ogas atradīs lielākie Latvijas, Lietuvas un Igaunijas vīnogu audzētāji, kopumā apskatei piedāvājot vairāk ne...



Komentāri