lv
EfnVhkW0yO8Wzu9JVqz9Tulr81qoMYdnzH42mSVl
2324026

3 hokejisti no bronzas sastāva joprojām bez klubiem, tostarp - izlases kapteinis

3 hokejisti no bronzas sastāva joprojām bez klubiem, tostarp - izlases kapteinis

Latvijas izlases hokejists Kaspars Daugaviņš sarunā ar “Latvijas Televīziju” komentējis vēsturiskā pasaules čempionāta ietekmi uz klubu karjeru.

Daugaviņš kopā ar Rihardu Bukartu un Renāru Krastenbergu ir trīs spēlētāji no sastāva, kas pavasarī izcīnīja bronzas medaļas pasaules čempionātā, taču nav parakstījuši līgumu ar kādu klubu. Izlases kapteinis Daugaviņš atzīst, ka vēsturiskais panākums spēlētāju “akcijas” tirgū īsti neietekmēja.

“Ja mani baigi daudzi gribētu, tad būtu sen parakstījis [līgumu]. Pa lielam ir bijis viens klubs, kas izrādījis interesi, viņi paši zvanīja. Aģents strādā, man laikam grūti komentēt par pārējiem, bet likās, ka pēc bronzas daudz augstāk [spēlēsim]. Ja ņem kopumā visu izlasi, kur parakstīti spēlētāji TOP klubos Eiropā, tā patiesība nav tāda, un ar to mums ir jāsadzīvo,” atzina Daugaviņš.

Jau vēstīts, ka valstsvienības kapteinis gatavošanos jaunajai sezonai sāka, trenējoties ar “Optibet” hokeja līgas (OHL) klubu “Kurbads”. Treniņprocesa laikā Daugaviņš gan iedzīvojās savainojumā, un jau iepriekš tika pausts, ka pieredzējušais uzbrucējs sezonu varētu sākt OHL. Tagad Daugaviņš tādu iespēju vairs nepieļauj.

“Tāda maza doma galvā bija, ka varētu sākt sezonu “Kurbads” sastāvā Latvijas čempionātā, ieskrieties pēc traumas. It sevišķi, kad vajadzēs spēļu ritmu dabūt. Runājot ar aģentu, viņš ir kategoriski pretī šai idejai. Viņš saka, ka kurā katrā brīdī varētu parakstīt jaunu līgumu, nav ko lieki riskēt,” atklāja Daugaviņš.

35 gadus vecais uzbrucējs pagājušajā sezonā Vācijas līgas kluba Izerlonas “Roosters” rindās aizvadītajā sezonā 55 spēlēs guva 21 vārtus un atdeva 28 rezultatīvas piespēles, ar 49 punktiem kļūstot par komandas rezultatīvāko spēlētāju.

Vai Latvijas futbola izlases trenera dienas ir skaitītas? Lašenko komentējis

Latvijas Futbola federācijas (LFF) nacionālās vīriešu valstsvienības galvenā trenera Daiņa Kazakeviča darba vērtējumu veiks pēc 2024.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas cikla beigām, uzsvēra LFF prezidents Vadims Ļašenko.

Latvijas vīriešu futbola iz...

Nedēļas nogalē Bauskā notiks Baltijas vīnogu izstāde

Nedēļas nogalē Bauskā notiks "Baltijas vīnogu izstāde 2023", informē Latvijas Vīnkopju un vīndaru biedrības pārstāvji.

Pasākumā savas izaudzētās ogas atradīs lielākie Latvijas, Lietuvas un Igaunijas vīnogu audzētāji, kopumā apskatei piedāvājot vairāk ne...

Tērvetes dabas parku atvērs apmeklētajiem, bet sakopšanas darbi turpinās (+FOTO)

Nedēļās nogalē plānots atvērt Tērvetes dabas parku apmeklētajiem, liecina AS "Latvijas valsts meži" (LVM) publicētā informācija.

Uzņēmumā skaidro, ka dabas parkā turpinās augusta vētras seku likvidēšanas darbi, bet parku iespējams atvērt, jo noslēgušies...



Komentāri