lv
C4MP2wyNpoP9AsFp95Gi6xKlTAoUULAgszHwdvuu
2302685

Starta kapitāls vai pārliecība – kas ir veiksmīga biznesa pamatā?

Starta kapitāls vai pārliecība – kas ir veiksmīga biznesa pamatā?
Latvijas iedzīvotājos ir dzīvs uzņēmēja gars vismaz nodomu līmenī – 24% tuvāko trīs gadu laikā vēlētos kļūt par uzņēmējiem, liecina SEB veiktās aptaujas dati. Taču idejas realizācija ir pats sarežģītākais posms. Nākas saskarties ar daudziem riskiem, tostarp bažām par neizdošanos. Kas ir veiksmīga biznesa pamatā, kā gūt pārliecību par savu ideju un rast drosmi uzdrīkstēties? Par to 14. septembrī SEB bankas Inovāciju vadītāja Ance Āboliņa sarunāsies ar Agnesi Oļševsku, LIAA Jelgavas Biznesa inkubatora vadītāju, Ingu Augstkalnu, "Storm Adventures" vadītāju un Martu Cicenu, uzņēmuma "Natural Cuddles" vadītāju.
Meža nozares eksportā samazinās gan apjoms, gan produktu vērtība

Meža nozares eksportā samazinās gan apjoms, gan produktu vērtība, intervijā aģentūrai LETA stāstīja Latvijas Kokrūpniecības federācijas (LKF) viceprezidents Kristaps Klauss.

Viņš norādīja, ka Eiropā gandrīz vienīgais būvmateriāls, kuram ir noticis reāls...

Siliņa ziņoja ANO, kā Latvija veido pilsoņus no PSRS imigrantu bērniem (+VIDEO)

Mazāk nekā 5% viņu vecāku vēlējās rūpēties par ES un NATO pasēm savām atvasēm.


Latvijas Ministru prezidenta amata kandidāte Evika Siliņa (Jaunā Vienotība), šobrīd ieņemot labklājības ministra amatu, parakstīja ziņojumu Apvienoto Nāciju Organizācijas Bēr...

Ozolnieku pasta nodaļai mainīts darba laiks

VAS "Latvijas pasts" pieņēmis lēmumu no 2023.gada 6.septembra pastāvīgi mainīt Jelgavas novada Ozolnieku pasta nodaļas darbalaiku, informēja "Latvijas pasta" pārstāvji.

Turpmāk pasta nodaļa strādās pirmdienās, trešdienās, ceturtdienās un piektdienās no ...



Komentāri