lv
SQWCZrHCY7oHK45qrbZr38tZlIWWwp1H15a8x6R7
2301187

Ozolnieku pasta nodaļai mainīts darba laiks

Ozolnieku pasta nodaļai mainīts darba laiks

VAS "Latvijas pasts" pieņēmis lēmumu no 2023.gada 6.septembra pastāvīgi mainīt Jelgavas novada Ozolnieku pasta nodaļas darbalaiku, informēja "Latvijas pasta" pārstāvji.

Turpmāk pasta nodaļa strādās pirmdienās, trešdienās, ceturtdienās un piektdienās no plkst.8 līdz 15, savukārt otrdienās no plkst.8 līdz 18.

Jelgavas novada Ozolnieku pasta nodaļa no 3.jūlija līdz 4.septembrim testēja darba laika izmaiņas un secināja, ka klientiem ir būtiski saņemt pakalpojumus darbdienās sākot no plkst.8 rītā, taču klientu plūsma būtiski samazinās pēc plkst.15. Tāpēc pēc testa perioda beigām "Latvijas pasts" pieņēmis lēmumu par Ozolnieku pasta nodaļas darbalaika pastāvīgām izmaiņām.

Jau ziņots, ka "Latvijas pasts" šogad plāno pārvērtēt darbības modeli vēl 57 pilna spektra pasta nodaļām, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" sacīja kompānijas jaunieceltā vadītāja Beāte Krauze-Čebotare.

Viņa atzīmēja, ka, pārvērtējot darbības modeli, tiks pieņemts lēmums, vai pasta pakalpojumi konkrētajā pasta nodaļā tiks saglabāti līdzšinējā apmērā vai arī tie tiks samazināti.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā apmēram 2700 darbinieku.

65+ no eksāmena atbrīvot neiesaka. VISC komentē valodas pārbaudes rezultātus
6893 Krievijas Federācijas pilsoņi, bijušie Latvijas nepilsoņi, nav nokārtojuši latviešu valodas prasmes pārbaudi vismaz A2 līmenī, vēsta Valsts izglītības satura centra vadītāja Liene Voroņenko. Tas ir 61% no 11 301, kas ieradās uz pārbaudi. Līdz nove...
Survival Kit izveidotāja izstāstījusi par festivāla publisko programmu

Festivāla "Survival Kit" publiskā programma savā ziņā ir saistīta ar satikšanos starp cilvēkiem, kopienām un paaudzēm, šodien preses konferencē uzsvēra Latvijas Laikmetīgā mākslas centra (LLMC) direktore un festivāla izveidotāja Solvita Krese.

Vidzemes ...

Čerņihivā paraksta līgumu par Latvijas atbalstu Ukrainas rekonstrukcijai 2 miljonu apmērā
Čerņihivā Latvijas vēstnieks Ukrainā Ilgvars Kļava Ārlietu ministrijas (ĀM) vārdā un ANO Attīstības programmas Ukrainā pārstāvja vietnieks Kristoforus Politis šodien parakstīja līgumu par sociālās infrastruktūras objektu rekonstrukciju Čerņihivas apgab...


Komentāri