lv
mKO87v0fQl6eGLb2KWgRUXAj66cnheTCikUo2FqU
2248275

Septembrī norisināsies forums "Pašvaldība - digitālās sabiedrības veidotāja"

Septembrī norisināsies forums "Pašvaldība - digitālās sabiedrības veidotāja"

Šā gada 20.septembrī norisināsies desmitais pašvaldību forums "Pašvaldība - digitālās sabiedrības veidotāja", informē foruma organizators, informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmuma SIA "ZZ Dats" direktors Edžus Žeiris.

Foruma desmitajā norises jubilejā paredzēts atskatīties uz līdz šim paveikto Latvijas pašvaldību darba digitalizācijā un izvērtēt mākslīgā intelekta piedāvātās iespējas.

Žeiris norāda, ka foruma diskusijās ik gadu piedalās pašvaldību vadības pārstāvji, kā arī finanšu un informācijas tehnoloģiju nodaļu vadošie speciālisti.

Šajā gadā forumu "Pašvaldība - digitālās sabiedrības veidotāja" Rīgā atklās Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Māris Sprindžuks (AS), Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdētājs Gints Kaminskis, "Swedbank" Uzņēmumu pārvaldes vadītājs Jevgēnijs Ivanovs, kā arī "ZZ Dats" valdes loceklis Māris Ziema.

Pašvaldības dalīsies savos pieredzes stāstos un par aktuālām tēmām diskutēs "Tilde", "ZZ Dats" un "Swedbank" uzņēmumu pārstāvji.

2023. gadā atjaunoti meži 12 900 hektāru platībā

AS "Latvijas valsts meži" (LVM) 2023.gada pirmajā pusgadā atjaunojusi un ieaudzējusi mežus 12 900 hektāru platībā, kas ir par 321 hektāru vairāk jauna meža, nekā šajā periodā bija plānots, liecina LVM publicētā informācija.

LVM norāda, ka meža atjaunoša...

Rīgā notiks radošs labdarības festivāls

Oktobrī jau otro gadu notiks labdarības festivāls "Mīlēt. Iedvesmot. Dalīties", kura mērķis ir atbalstīt un palīdzēt attīstīties sievietēm biznesā, radošajā un savstarpējo attiecību jomā, informē pasākuma rīkotāji.

Paredzēts, ka 8.oktobrī no plkst.11 lī...

Senās uguns nakts vieno Baltijas jūras krastus
Ar ugunskuriem jūras krastā no Liepājas līdz Salacgrīvai atzīmēta Senās uguns nakts. Tā aizsākās kā pie Baltijas jūras dzīvojošās tautu vienojoša tradīcija. Latvijā tika iedegti simtiem ugunskuru. Latvijas Televīzija devās uz pasākumu Saulkrastos.


Komentāri