lv
OcMpnfZ5GSQkiLpSHGb61iv0r731Kq1OtslzbYfs
2248273

Rīgā notiks radošs labdarības festivāls

Rīgā notiks radošs labdarības festivāls

Oktobrī jau otro gadu notiks labdarības festivāls "Mīlēt. Iedvesmot. Dalīties", kura mērķis ir atbalstīt un palīdzēt attīstīties sievietēm biznesā, radošajā un savstarpējo attiecību jomā, informē pasākuma rīkotāji.

Paredzēts, ka 8.oktobrī no plkst.11 līdz 20 notiks virkne dažādu lietišķo un izklaides pasākumu - biznesa forums ar populāriem Latvijas uzņēmējiem, sievietēm paredzēta produktu izstāde, vairāki konkursi, piemēram, "Ms. Uzņēmēja 2023", "Stilistu, vizāžistu, frizieru konkurss MID-Style 2023", kā arī labdarības izsole, modes skates, koncerts, loterija un citi izklaidējoši pasākumi. Notiks arī īpaša bērniem veltīta divu stundu programma, kurā būs bērnu talantu konkurss, spēles, meistarklases un citi izklaidējoši pasākumi.

Daļa līdzekļu, kas tiks iegūti par pārdotajām biļetēm, tiks novirzīti biedrībai "Par dzīvot", kas sniedz atbalstu vēža slimniekiem. Tāpat festivāls atbalsta labdarības biedrību "Steidzīgo bērnu fejas", Latvijas sieviešu invalīdu asociāciju "Aspazija" un Slokas dzīvnieku patversmi.

Festivāla mērķis ir sniegt atbalstu Latvijas sievietēm, kas nav baidījušās uzsākt savu biznesu un īsteno savus sapņu projektus. Pērn festivālā piedalījās vairāk nekā 50 sieviešu - uzņēmēju. Šogad tajā piedalīsies ne tikai Latvijas, bet arī Lietuvas, Igaunijas un Ukrainas pārstāves.

Festivāls notiks pasākumu centrā "ATTA Centre".

Senās uguns nakts vieno Baltijas jūras krastus
Ar ugunskuriem jūras krastā no Liepājas līdz Salacgrīvai atzīmēta Senās uguns nakts. Tā aizsākās kā pie Baltijas jūras dzīvojošās tautu vienojoša tradīcija. Latvijā tika iedegti simtiem ugunskuru. Latvijas Televīzija devās uz pasākumu Saulkrastos.
Veselības aprūpei papildu iedalītā nauda rindas pie ārstiem neīsinās
Trīs, četri un vairāk mēnešu ir nepieciešams, lai sagaidītu iespēju tikt pie valsts apmaksāta speciālista vai izmeklējuma. Šobrīd garākās rindas ir uz rehabilitāciju, pie gastroenterologiem, endokrinologiem un ultrasonogrāfiju. Daudzviet pie virknes sp...
Lukašenko propagandists atklāja patiesību par bezvīzu režīma mērķiem (+VIDEO)

Komentētāji soctīklos pieprasa slēgt robežu "ar abām krievijam", specdienesti joprojām uzrauga.

Baltijas valstis un Polija apspriež jautājumu par robežas slēgšanu ar Baltkrieviju, tagad tām ir jauns nopietns strīds.

Baltkrievijā un ārzemēs pazīstamais p...



Komentāri