lv
vJplyHNJ9utnW8xyjuRHrQTKNyT3DwslkLhObSSS
2244982

Radikāli, intensīvi un brutāli. Norisināsies jauns trokšņu mūzikas festivāls

Radikāli, intensīvi un brutāli. Norisināsies jauns trokšņu mūzikas festivāls

Mākslas centrā "Totaldobže" 2.septembrī no plkst.18 norisināsies jauns trokšņu mūzikas ("noise music") festivāls "Riga Noise", kas koncentrēsies uz "radikālu, intensīvu un brutālu" trokšņu mūziku, komplicētām un nekonvencionālām mūzikas formām.

Tā informēja pasākuma rīkotāji.

Festivālā piedalīsies astoņi Latvijas un ārvalstu "noise" mūzikas mākslinieki, tostarp dāņu mākslinieks "Iron Sight", zviedru projekts "Noise Against Fascism" un "Cabal Interest" no Igaunijas.

Savukārt Latviju pārstāvēs "Lethal Ejaculation" - mūzikas projekts, kas fokusējas uz ritmisku troksni un "power electronics" -, romantiski populistiskais mūzikas monoprojekts "Mūžamežs" un eksperimentālais skaņu trio "Powertsar", kas apvieno balss eksperimentus ar trokšņainu sintezatora mūziku un bungu un basa modificētām skaņām.

Festivālā uzstāsies arī Latvijas industriālās un trokšņu mūzikas pārstāvis "Strops" un viens no pirmajiem Latvijas eksperimentālās mūzikas pārstāvjiem "Error".

Mākslas centrs "Totaldobže" atrodas Viskaļu ielā 36, Rīgā.

VIDEO. Piedāvā instrukciju, kā meklēt Augstākās tiesas atziņas pēc tiesību jomas

Lai Augstākās tiesas (AT) judikatūras nolēmumu un atziņu meklēšanu padarītu lietotājiem ērtāku, sagatavota video instrukcija, kā meklēt Senāta atziņas pēc tiesību jomas, informēja AT.

Video instrukcijā parādīts, kā AT judikatūras nolēmumu arhīvā, kas at...

AS jaunajā valdībā vēlētos 'uzraugošu konsultatīvu veidojumu' Lemberga ietekmes novēršanai
Veidojot jaunu valdību un uzņemot koalīcijā "Zaļo un zemnieku savienību" (ZZS), vairāku potenciālo koalīcijas partneru vidū izskan bažas par to, kā novērst par smagiem noziegumiem tiesātā Ventspils domes deputāta Aivara Lemberga ("Latvijai un Ventspili...
Arvils Ašeradens: Banku nodoklim jābūt taisnīgam, tiesiskam un ilgtspējīgam
Eiropas Centrālās bankas (ECB) Padomes īstenotās procentu likmju celšanas mērķis ir iegrožot inflāciju, tādējādi bremzējot ekonomisko aktivitāti. Latvijā inflācija beidzot sāk mazināties, gada inflācijai jūlijā sasniedzot 6,4%. Tā ir zemākā inflācija k...


Komentāri