lv
EjR7obqsFUEftlqViBQWMSx6kUCOjcIBfDhHDXpw
2244128

AS jaunajā valdībā vēlētos 'uzraugošu konsultatīvu veidojumu' Lemberga ietekmes novēršanai

AS jaunajā valdībā vēlētos 'uzraugošu konsultatīvu veidojumu' Lemberga ietekmes novēršanai
Veidojot jaunu valdību un uzņemot koalīcijā "Zaļo un zemnieku savienību" (ZZS), vairāku potenciālo koalīcijas partneru vidū izskan bažas par to, kā novērst par smagiem noziegumiem tiesātā Ventspils domes deputāta Aivara Lemberga ("Latvijai un Ventspilij"/ZZS) ietekmi uz valdības darbu. "Apvienotā saraksta" (AS) pārstāvis Igors Rajevs piektdien "Delfi TV" raidījumā "Kāpēc" uzsvēra, ka AS vēlētos, lai arī tās politiķiem būtu teikšana šīs ietekmes izvērtēšanā, tāpēc partija piedāvātu veidot īpašu mehānismu, piemēram, "uzraugošu konsultatīvu viedojumu".
Arvils Ašeradens: Banku nodoklim jābūt taisnīgam, tiesiskam un ilgtspējīgam
Eiropas Centrālās bankas (ECB) Padomes īstenotās procentu likmju celšanas mērķis ir iegrožot inflāciju, tādējādi bremzējot ekonomisko aktivitāti. Latvijā inflācija beidzot sāk mazināties, gada inflācijai jūlijā sasniedzot 6,4%. Tā ir zemākā inflācija k...
Rastorgujevs PČ vasaras biatlonā sprintā finišē otrais, bet tiek diskvalificēts

Latvijas sportists Andrejs Rastorgujevs sestdien Slovākijā pasaules čempionātā vasaras biatlonā 7,5 kilometru sprinta sacensības noslēdza otrajā pozīcijā, taču saņēma diskvalifikāciju.

Sportistiem sacenšoties ar rollerslēpēm, Rastorgujevs pirmajā ugunsl...

Carnikavā deg elektrības stabi; bloķēta satiksme virzienā uz Ādažiem
Sestdienas vakarā bloķēta satiksme Carnikavā, virzienā uz Ādažiem, jo deg elektrības stabi, kas izraisījis bīstamu vadu karāšanos pāri ceļam, vēsta VSIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).


Komentāri