lv
YdtyLyJ40DNMPQObwPnQ2X6BHFvuDWJKKsaWD7sC
2231768

Ko gaidīt no Latvijas pirmajām divām Pasaules kausa spēlēm?

Ko gaidīt no Latvijas pirmajām divām Pasaules kausa spēlēm?
Rīt un svētdien Latvijas Basketbola izlase aizvada savas pirmās divas spēles Pasaules kausa izcīņas turnīrā. Kā mūsējiem veiksies pret grupas pastarīti Libānu un turnīra favorīti Franciju? Cik lielas ir izredzes Latvijai jau savā vēsturē pirmajā Pasules kausā izcīnīt augstu vietu? Par to Uldis Strautmanis raidījumā "Aizmugure" runā ar basketbolistu Rolandu Freimani un "Delfi" žurnālistu Tomu Ģiguli. Attālināti no Indonēzijas glvaspilsētas Džakartas raidījumam pieslēdzas arī "Delfi" Sporta nodaļas žurnālists Jānis Bendziks, kurš Pasaules kausa izcīņai seko klātienē.
Rīkos semināru uzņēmējiem par iespējām Ukrainas ekonomikas rekonstrukcijā

Lai informētu par Latvijas uzņēmēju iespējām piedalīties Ukrainas atjaunošanā un tās ekonomikas rekonstrukcijā, otrdien, 29.augustā, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) organizē semināru, informē LTRK pārstāvji.

Seminārs notiks tiešsaist...

Kā veidojas cenas uz elektrību un kā darbojas elektroenerģijas biržas?

Mīti un realitāte.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) izplatījusi plašu skaidrojumu par to, kas ir elektroenerģijas birža un kā tā darbojas.

Latvijā elektroenerģijas tirgus atvēršana jeb pievienošanās Nord Pool biržai tika īstenota pakā...

SPRK: Liela daļa nofiksējuši augstu elektroenerģijas cenu ilgākam laikam

Liela daļa mājsaimniecību, kuras elektroenerģijas līgumus slēgušas laikā, kad cenas bija augstas, ir nofiksējušas šo cenu līmeni ilgākam periodam un cenu samazinājuma ietekmi biržā uz maksājumiem nekādā veidā neizjūt, pavēstīja Sabiedrisko pakalpojumu ...



Komentāri