lv
1a8uABC0IP24jSJUYZrMgVqril1mh1jgRycXtEf0
2231548

Rīkos semināru uzņēmējiem par iespējām Ukrainas ekonomikas rekonstrukcijā

Rīkos semināru uzņēmējiem par iespējām Ukrainas ekonomikas rekonstrukcijā

Lai informētu par Latvijas uzņēmēju iespējām piedalīties Ukrainas atjaunošanā un tās ekonomikas rekonstrukcijā, otrdien, 29.augustā, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) organizē semināru, informē LTRK pārstāvji.

Seminārs notiks tiešsaistē no plkst.13 līdz 15.

LTRK valdes locekle Katrīna Zariņa skaidro, ka Ukrainā uzņēmumi šobrīd meklē un piedzīvo biznesa vadīšanas un kara realitātes līdzsvarošanu. Uzņēmumi turpina strādāt, attīstīt darbību ārējos tirgos. Latvijas un visas pārējās pasaules uzņēmumiem ir iespēja šos Ukrainas uzņēmēju un valdības centienus stiprināt ar savām zināšanām, prasmēm, pasūtījumiem un investīcijām.

Zariņa uzsver, ka jau laicīgi ir jāiesaistās Ukrainas rekonstrukcijas procesos, lai uzvaras dienā iztiktu bez nezinošas mīcīšanās uz vietas, bet dotos tik uz priekšu un turpinātu jau uzsāktus projektus un izveidotas biznesa partnerības.

Seminārā paredzēts informēt par ekonomisko situāciju Ukrainā, Latvijas budžeta atbalstu Ukrainā, kā arī par to, kā Latvijas uzņēmēji var palīdzēt Ukrainai un saņemt nodokļu atlaides.

Kā veidojas cenas uz elektrību un kā darbojas elektroenerģijas biržas?

Mīti un realitāte.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) izplatījusi plašu skaidrojumu par to, kas ir elektroenerģijas birža un kā tā darbojas.

Latvijā elektroenerģijas tirgus atvēršana jeb pievienošanās Nord Pool biržai tika īstenota pakā...

SPRK: Liela daļa nofiksējuši augstu elektroenerģijas cenu ilgākam laikam

Liela daļa mājsaimniecību, kuras elektroenerģijas līgumus slēgušas laikā, kad cenas bija augstas, ir nofiksējušas šo cenu līmeni ilgākam periodam un cenu samazinājuma ietekmi biržā uz maksājumiem nekādā veidā neizjūt, pavēstīja Sabiedrisko pakalpojumu ...

Ventspilī plāno nedaudz samazināt ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu

No nākamā gada 1.janvāra Ventspilī plānots no 3,01 eiro par kubikmetru (m3) līdz 2,95 eiro/m3 samazināt ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu, liecina uzņēmuma "Ūdeka" paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

"Ūdeka" iesniegusi Sabiedrisko pa...



Komentāri