lv
nnKlTDgctfjAYAQRsn6f4nTGACaN75K1IkZXAYE9
2231023

Regulators: Daudziem ir dārgi elektrības līgumi uz ilgāku laiku; aicina vērtēt to pārslēgšanu

Regulators: Daudziem ir dārgi elektrības līgumi uz ilgāku laiku; aicina vērtēt to pārslēgšanu
Elektroenerģijas cenas "Nord Pool" biržas Latvijas tirdzniecības apgabalā stabilizējušās, liecina Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) pārskats. Bet liela daļa mājsaimniecību noslēdza lūgumus uz ilgāku periodu brīdī, kad cenas bija visaugstākās, un tāpēc cenu samazinājumu neizjūt. Komisija aicina vērtēt iespējas pārslēgt līgumus ar elektroenerģijas tirgotājiem.
Šodien atklās 14 sarunu ciklu, kurā ar iedzīvotājiem diskutēs par uzticēšanos

Šodien Valsts kanceleja (VK) sadarbībā ar biedrību "Latvijas Lauku forums" atklās 14 sarunu ciklu, kurā ar iedzīvotājiem diskutēs par uzticēšanos, izmantojot Somijā plašu ievērību guvušo "Dialoga apļu" metodi, informēja VK pārstāvji.

Atklājot "Dialoga ...

Īpašās brokastīs tiks izsolīti Latvijas un Ukrainas slavenību ziedojumi

Par godu Ukrainas Neatkarības dienai ceturtdien no plkst.9 līdz plkst.12 norisināsies labdarības brokastis un izsole, informēja izsoles organizatore Dace Ozola-Slaidiņa.

Izsoli organizē Ukrainas vēstniecība Latvijā un organizācija "Agendum", kas pazīsta...

Saeimā meklēs risinājumus PVN samazināšanai ēdināšanas nozarē

Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas Uzņēmējdarbības attīstības apakškomisijā šodien spriedīs par pievienotās vērtības nodokļa (PVN) likmes samazināšanu un konkurētspējas veicināšanu ēdināšanas nozarē, informēja Saeimas Pres...



Komentāri