lv
x5e5P7W2Ah3uysNvyf5gUpho8hsBmLLC37iGtcww
2226825

FIBA spēka rangs PK priekšvakarā - kur atrodas Latvija?

FIBA spēka rangs PK priekšvakarā - kur atrodas Latvija?

Latvijas vīriešu basketbola izlase Pasaules kausa finālturnīra priekšvakarā Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) neformālajā jeb "spēka rangā" ieņem 14.vietu.

FIBA kā Latvijas izlases trumpi min uzvarētās pārbaudes spēles pret Zviedriju, Gruziju, Dominikānas Republiku, Somiju un Puertoriko, neskatoties uz to, ka šajos mačos bija jāiztiek bez pašmāju basketbola spožākās zvaigznes Kristapa Porziņģa.

"Spēka rangā" Latvijas izlase ir priekšā Grieķijai, bet aiz Lietuvas. FIBA pirmo vietu atvēlējusi ASV, aiz kuras pirmajā desmitniekā ir Vācija, Francija, Spānija, Kanāda, Austrālija, Itālija, Slovēnija, Serbija un Dominikānas Republika.

Oficiālajā FIBA rangā Pasaules kausa debitante Latvijas izlase ir 29.vietā.

Pasaules kausa finālturnīrs, kurā pirmo reizi vēsturē spēlēs arī Latvijas valstsvienība, no 25.augusta līdz 10.septembrim notiks Indonēzijā, Japānā un Filipīnās.

Izsludināta cenu aptauja robežapsardzības infrastruktūras izbūvei

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) izsludinājuši atklātu cenu aptauju, lai izvērtētu un izvēlētos potenciālos uzņēmumus, kas veiks pirmā prioritārā posma žoga izbūvi 57 kilometru garumā Latvijas-Krievijas robežapsardzības infrastruktūras projektā, i...

Politologs: Valdība izvairās speciāli no pūļa izdalīt Krievijas pilsoņus

Dodot papildu laiku valodas pārbaudēm, valdība izvairās speciāli no pūļa izdalīt Krievijas pilsoņus, šādu vērtējumu pauda Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes asociētais profesors Ojārs Skudra.

Politologs gan aicina ņemt vērā, ka, iespējams...

Koncertā Baltijas ceļa piemiņai Latviju pārstāvēs Jūlija Zakirova (+VIDEO)

Dziedātāja ieguva džeza izglītību Maskavā, izpildīja Leonīda Agutina kaverversijas.

Lietuvā 23.augustā, pieminot Baltijas ceļa gadadienu, izskanēs īpaša koncertprogramma "Baltijos keliui atminti", kurā Latviju pārstāvēs dziedātāja Jūlija Zakirova, infor...



Komentāri