lv
3HCzNipTnV5D7GQxVY0LCbUKeXumqzymtLGNie2T
2221614

Trešdien daudzviet Latvijā gaidāms stiprs lietus un pērkona negaiss

Trešdien daudzviet Latvijā gaidāms stiprs lietus un pērkona negaiss

Trešdien daudzviet Latvijā - galvenokārt Vidzemē un Latgalē - īslaicīgi līs, vietām gaidāms stiprs lietus un pērkona negaiss.

Tā prognozē sinoptiķi.

Naktī nokrišņi gaidāmi galvenokārt tikai Ziemeļvidzemē. Mākoņi daļēji klās Latvijas debesis, pūtīs lēns līdz mērens rietumu vējš, gaisa temperatūra pazemināsies līdz +11..+15 grādiem, bet pretvēja krastā tā nenoslīdēs zem +17 grādiem.

Dienā saule mīsies ar mākoņiem un rietumu, ziemeļrietumu vējš brāzmās pūtīs ar ātrumu 8-13 metri sekundē. Maksimālā gaisa temperatūra būs +19..+23 grādi.

Rīgā trešdien bieži spīdēs saule, no rīta un dienā iespējams īslaicīgs lietus. Naktī pūtīs neliels rietumu, dienvidrietumu vējš un gaiss atdzisīs līdz +13..+15 grādiem.

Dienā vējš pūtīs mēreni, tas iegriezīsies no ziemeļrietumiem, un gaisa temperatūra pēcpusdienā būs +21 grāds.

Sieviešu draudzības atskaņas: vai  ir svarīga Siliņas un Šleseres komunikācija

Latvijā ir grūti iegūt slavu un nebūt pazīstamām ar pretrunīgi vērtētām personībām, uzskata komentētāji.

Kā jau mūsu Latvijā nereti notiek, kāda sabiedrībā zināma cilvēka iecelšana svarīgā valsts amatā ātri vien sāk pārvērsties par "kompromitējošiem pie...

Latvijas basketbola izlase uz Pasaules kausu dosies bez Mejera un Timmas

Latvijas vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Luka Banki pēc pārbaudes spēles ar Lietuvu otrdien Taivānā paziņoja, ka startam Pasaules kausa finālturnīrā netiks pieteikts Mareks Mejeris un Jānis Timma, ziņo Latvijas Basketbola savienība (LBS)....

Pēc mēneša iznāks Latvijas spēlfilma «Mana brīvība» (+VIDEO)

Drīzumā tiks pabeigts darbs pie spēlfilmas "Mana brīvība", kas tapusi, iedvesmojoties no Atmodas laika politiķes Itas Kozakevičas dzīves un politiskās darbības, informēja filmas mediju pārstāve Inga Zālīte. Filma pirmizrādi piedzīvos 28.septembrī.

Reži...



Komentāri