lv
BNGhLyWAejoK3ZJt3r7g6RoGD4GaGkpsZD2YSQQO
2221613

Sieviešu draudzības atskaņas: vai ir svarīga Siliņas un Šleseres komunikācija

Sieviešu draudzības atskaņas: vai  ir svarīga Siliņas un Šleseres komunikācija

Latvijā ir grūti iegūt slavu un nebūt pazīstamām ar pretrunīgi vērtētām personībām, uzskata komentētāji.

Kā jau mūsu Latvijā nereti notiek, kāda sabiedrībā zināma cilvēka iecelšana svarīgā valsts amatā ātri vien sāk pārvērsties par "kompromitējošiem pierādījumiem".

Sociālajos tīklos rezonansi izraisīja fotogrāfija no 2015. gadā, kur pašreizējā premjera kandidāte Evika Siliņa piedalās oligarha Aināra Šlesera sievas Ineses Šleseres dzimšanas dienas svinībās.

Jāpiebilst, ka Latvijas Twitter lietotāji kopumā šādas dāmu attiecības neuzskata par kaut ko apkaunojošu.

Atis Artmanis: "Kurā brīdī draudzība ar kādu cilvēku sāk kļūt toksiska? Jau bērnudārzā? Pamatskolā vai varbūt universitātē? Ne par konkrēto bildi, bet vispārīgi. Jo šī jau ir klasika. Tikko kāds ir ceļā uz augstu amatu tā sāk vilkt ārā visādas vecas bildes".

Burtniece: "Būsiet pārsteigts, ka Saeimā pat sarokojas politiskie konkurenti. Tā kā sievām nu nav vaina jāuzņemas".

Moon Punk: "Vēl visus klases foto vajag izvilkt ārā. Gan jau tur arī no katras partijas kādu cilvēku vai kāda cilvēka tuvu radinieku atradīsiet".

Kārlis Apalups: "Labākie draugi parasti nemēdz būt pretējās frontēs".

Elita: "Paaiciniet pie galda Ždanoku, Avenu, Lembergu ar kundzi, Gulami, Šķēli un viņa Kiku..."

Tomēr baumas par personīgo dzīvi pagātnē, visticamāk, neietekmēs politiskās izredzes mūsdienu Latvijā.

Šajās dienās turpinās konsultācijas Rīgas pilī, kur vadošā loma topošā Ministru prezidenta iecelšanā būs Valsts prezidentam Edgaram Rinkevičam.

Voldemārs Burkevics

Latvijas basketbola izlase uz Pasaules kausu dosies bez Mejera un Timmas

Latvijas vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Luka Banki pēc pārbaudes spēles ar Lietuvu otrdien Taivānā paziņoja, ka startam Pasaules kausa finālturnīrā netiks pieteikts Mareks Mejeris un Jānis Timma, ziņo Latvijas Basketbola savienība (LBS)....

Pēc mēneša iznāks Latvijas spēlfilma «Mana brīvība» (+VIDEO)

Drīzumā tiks pabeigts darbs pie spēlfilmas "Mana brīvība", kas tapusi, iedvesmojoties no Atmodas laika politiķes Itas Kozakevičas dzīves un politiskās darbības, informēja filmas mediju pārstāve Inga Zālīte. Filma pirmizrādi piedzīvos 28.septembrī.

Reži...

Dombrava komentējis gaidāmās sarunas pie Rinkēviča

Trešdien pie Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča gaidāmās partiju sarunas "nekādā ziņā" nenozīmē kopēju piecu politisko spēku valdību, šādu pozīciju pauda Nacionālās apvienības (NA) politiķis, Saeimas Nacionālās drošības komisijas vadītājs Jānis Dombrav...



Komentāri