lv
n6G7sDd2kOrC5n8ZWA0zcccjZxH9005krEzhCbsb
2187783

Rinkēvičs pateicis, kur Latvija ir paraugs daudzām valstīm pasaulē

Rinkēvičs pateicis, kur Latvija ir paraugs daudzām valstīm pasaulē

Neskatoties uz apstākli, ka Latvija ir daudznacionāla un dažādu konfesiju valsts, tomēr ar savu ekumenisma tradīciju un dažādu konfesiju mierīgu līdzās pastāvēšanu Latvija ir paraugs daudzām citām valstīm pasaulē, tikšanās laikā ar valsts un pašvaldību amatpersonām, dažādu konfesiju garīdzniekiem un organizāciju pārstāvjiem Aglonā pauda Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Kā informēja Valsts prezidenta kancelejā, atsaucoties Romas Katoliskās Baznīcas Latvijā Rēzeknes-Aglonas diecēzes bīskapa Jāņa Buļa aicinājumam, Rinkēvičs 15.augustā piedalījās Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svinību galvenajā dievkalpojumā Aglonā.

Pēc dievkalpojuma Valsts prezidents tikās ar Latvijas Bīskapu konferences pārstāvjiem.

Rinkēvičam Aglonā bija tikšanās arī ar Latvijas Bīskapu konferences pārstāvjiem. Valsts prezidents ar konferences pārstāvjiem apmainījās viedokļiem par Latvijas un Svētā Krēsla divpusējo dialogu un uzklausīja Latvijas katoļu bīskapus par aktuāliem jautājumiem valsts un Katoliskās Baznīcas attiecībās.

Rītdien gaidāma svelme - gaisa temperatūra vietām sasniegs +34 grādus

Trešdien Latvijas lielākajā daļā gaisa temperatūra pārsniegs +30 grādus, vietām sasniedzot +34 grādus, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Daļā piekrastes maksimālā gaisa temperatūra būs +24..+29 grādi.

Laiks pārsvarā būs sauss ...

Valsts robežsardze mobilizē dienestā esošos robežsargus

No šodienas, 15. augusta Valsts robežsardze mobilizē papildus dienestā esošos robežsargus ārējās valsts robežas apsardzības stiprināšanai, ziņo Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes Stratēģiskās attīstības un sabiedrisko attiecību nodaļa.

Šāds lēmums p...

Latvijas izlases uzbrucējs Gutkovskis savainojies - varētu nespēlēt 9 mēnešus

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis, kurš šobrīd pārstāv Dienvidkorejas klubu Tedžonas "Citizen", iedzīvojies krustenisko saišu savainojumā, otrdien ziņo portāls ''sportacentrs.com''.

28 gadus vecais Gutkovskis ceļgala krustenisko s...



Komentāri