lv
uHtch4q4ejei5roRn5MkQynhZtjyrNbvqNmzxXvo
2187596

Rītdien gaidāma svelme - gaisa temperatūra vietām sasniegs +34 grādus

Rītdien gaidāma svelme - gaisa temperatūra vietām sasniegs +34 grādus

Trešdien Latvijas lielākajā daļā gaisa temperatūra pārsniegs +30 grādus, vietām sasniedzot +34 grādus, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Daļā piekrastes maksimālā gaisa temperatūra būs +24..+29 grādi.

Laiks pārsvarā būs sauss un saulains, tomēr gan naktī, gan dienā pastāvēs pērkona negaisa varbūtība. Iespējamie lietus un negaisa mākoņi pārvietosies no dienvidiem uz ziemeļiem, ziemeļaustrumiem.

Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu vējš, dienā Kurzemē un piekrastē gaidāms arī rietumu un ziemeļu vējš. Negaiss lokāli var atnest vētru un krusu.

Minimālā gaisa temperatūra naktī uz trešdienu būs +16..+21 grāds.

Rīgā trešdien pārsvarā gaidāms sauss un saulains laiks, pūtīs lēns līdz mērens dienvidu vējš. Gaisa temperatūra +21 grāds saullēktā un līdz +33 grādiem pēcpusdienā.

Valsts robežsardze mobilizē dienestā esošos robežsargus

No šodienas, 15. augusta Valsts robežsardze mobilizē papildus dienestā esošos robežsargus ārējās valsts robežas apsardzības stiprināšanai, ziņo Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes Stratēģiskās attīstības un sabiedrisko attiecību nodaļa.

Šāds lēmums p...

Latvijas izlases uzbrucējs Gutkovskis savainojies - varētu nespēlēt 9 mēnešus

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis, kurš šobrīd pārstāv Dienvidkorejas klubu Tedžonas "Citizen", iedzīvojies krustenisko saišu savainojumā, otrdien ziņo portāls ''sportacentrs.com''.

28 gadus vecais Gutkovskis ceļgala krustenisko s...

Uz salu tilta notikusi avārija un izcēlies sastrēgums (+FOTO)

Rīgā otrdien uz Salu tilta trīs automašīnu avārijas dēļ apgrūtināta satiksme virzienā uz centru, informēja Valsts policija.

Plkst.14.40 policijā saņemta informācija par trīs automašīnu sadursmi.

Iesaistīts viens kravas un divi vieglie transportlīdzekļi....



Komentāri