lv
rjCDyZBlMzZ74KOJ8vce6I8qU7ssplIM4DZ2gVBb
2187594

Valsts robežsardze mobilizē dienestā esošos robežsargus

Valsts robežsardze mobilizē dienestā esošos robežsargus

No šodienas, 15. augusta Valsts robežsardze mobilizē papildus dienestā esošos robežsargus ārējās valsts robežas apsardzības stiprināšanai, ziņo Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes Stratēģiskās attīstības un sabiedrisko attiecību nodaļa.

Šāds lēmums pieņemts sakarā ar strauji pieaugušo hibrīdapdraudējumu uz Latvijas – Baltkrievijas valsts robežas aizvadītajā diennaktī, kad konstatēti 96 cilvēku mēģinājumi nelikumīgi šķērsot Latvijas – Baltkrievijas valsts robežu, kā arī ar pastiprinātu Baltkrievijas varas iestāžu iesaistīšanos nelegālo imigrantu plūsmas organizēšanā un riska informāciju, kas liecina par iespējamu hibrīdapdraudējuma pieaugumu.

Uz doto brīdi Valsts robežsardzes amatpersonām tiek pārtraukts piešķirt ikgadējos atvaļinājumus un amatpersonas, kuras šobrīd atrodas ikgadējā atvaļinājumā tiek atsauktas no tā.

Tāpat Valsts robežsardze pieprasījusi papildu atbalstu no Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem un Valsts policijas.

Latvijas izlases uzbrucējs Gutkovskis savainojies - varētu nespēlēt 9 mēnešus

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis, kurš šobrīd pārstāv Dienvidkorejas klubu Tedžonas "Citizen", iedzīvojies krustenisko saišu savainojumā, otrdien ziņo portāls ''sportacentrs.com''.

28 gadus vecais Gutkovskis ceļgala krustenisko s...

Uz salu tilta notikusi avārija un izcēlies sastrēgums (+FOTO)

Rīgā otrdien uz Salu tilta trīs automašīnu avārijas dēļ apgrūtināta satiksme virzienā uz centru, informēja Valsts policija.

Plkst.14.40 policijā saņemta informācija par trīs automašīnu sadursmi.

Iesaistīts viens kravas un divi vieglie transportlīdzekļi....

Krastu mačs trīspunktu metienu konkursā pulcēs basketbola veterānus un LBL klubu meistarus
Tradicionālais basketbola Krastu mačs sestdien, 19. augustā, Rīgā sāksies ar trīspunktu metienu konkursu, kas pulcēs gan sportistu gaitas jau noslēgušus meistarus, gan iespaidīgu dalībnieku sastāvu no Latvijas basketbola līgas (LBL) klubiem, pavēstīja ...


Komentāri