lv
3iYXCsJ9HWBqQgLzOkNhKhZn78NQZGIwuuH27hHS
2158455

Latvijas basketbolisti Eiropas U-16 čempionāta astotdaļfinālā tiksies ar Spāniju

Latvijas basketbolisti Eiropas U-16 čempionāta astotdaļfinālā tiksies ar Spāniju

Latvijas basketbolisti šodien Skopjē Eiropas kadetu čempionāta astotdaļfinālā tiksies ar Spāniju.

Mačs sāksies plkst.22 pēc Latvijas laika, un tiešraidē to varēs vērot Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) "YouTube" kanālā.

D grupas mačos Latvija ar 60:94 atzina Polijas pārākumu, ar 71:77 zaudēja grieķiem un ar 56:83 - Serbijas basketbolistiem, grupā ieņemot pēdējo vietu.

Spānija C grupā ar 116:61 sagrāva Izraēlu, ar 68:63 pieveica Vāciju un ar 97:52 sagrāva Somiju, uzvarot grupā.

Ceturtdaļfinālā ceturtdien šīs spēles uzvarētāji tiksies ar Slovēnijas un Ziemeļmaķedonijas cīņas uzvarētājiem, bet zaudētāji - ar Slovēnijas - Ziemeļmaķedonijas mača neveiksminiekiem.

Sagatavošanās laikā latvieši aizvadīja pārbaudes spēles ar Gruzijas U-16 izlasi (80:73, 74:81), startēja turnīrā Turcijā, kur zaudēja mājiniekiem (71:78), Vācijai (54:81) un Beļģijai (pagarinājumā - 69:79), kā arī Baltijas kausa izcīņā Rīgā piekāpās Igaunijai (58:61), Lietuvai (40:96) un Vācijai (53:73).

No 12 izlases spēlētājiem Spānijas klubu sistēmās ir trenējušies Adrians Andijs Andževs, Gunārs Grīnvalds, Iļja Kurucs un Helmuts Petrovičs.

Latvijas kadetu izlasi vada Agris Galvanovskis, kuram asistē Mārtiņš Tīss, Ainārs Tomašs un Normunds Lišiks.

Latvijas U-16 vīriešu izlases sastāvs:

Adrians Andijs Andževs, Gunārs Grīnvalds (abi - Madrides "Real", Spānija), Markuss Sipko, Markuss Toms (abi - "Bertānu Valmieras basketbola skola"), Helmuts Petrovičs (Badalonas "Joventut", Spānija), Renārs Jasāns, Roberts Freidenfelds (abi - "Rīga"/"Centrs"), Enzo Ābele ("Rīga"/"Basketbola klase"), Iļja Kurucs (Vitorijas "Baskonia", Spānija), Ralfs Rudusāns, Toms Birste, (abi - "Rīga"/DSN), Markus Berkolts ("Cēsis").

Rinkēvičs apmeklēs Valsts policiju, bet pirms tam tiksies ar Kariņu

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs šodien plkst.14 apmeklēs Valsts policiju, informēja Valsts prezidenta kancelejā.

Paredzēts, ka apmeklējuma laikā valsts pirmā persona tiksies ar Valsts policijas vadību un pārrunās aktuālos Valsts policijas izaicinājum...

LDz Cargo izsolīs 24 kravas vagonus. Kāda ir sākumcena?

VAS "Latvijas dzelzceļš" meitasuzņēmums SIA "LDz Cargo" šodien izsolē piedāvās iegādāties 24 kravas vagonus ar 90 000 eiro sākuma cenu.

Tā liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Attiecīgie kravas vagoni ir izslēgti no inventāra par...

Pirmās instances tiesa noraida "TV Rain" prasību atcelt NEPLP uzlikto sodu

Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā šodien noraidīja SIA "TV Rain" ("Doždj") prasību atcelt Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) lēmumu, ar kuru "TV Rain" uzlikts sods 4000 eiro apmērā par latviešu valodas celiņa nenodro...



Komentāri