lv
ebMmEBwJCTzHkGJoo96FWvSbMFqv7YZ7t3p7CYNQ
2158251

LDz Cargo izsolīs 24 kravas vagonus. Kāda ir sākumcena?

LDz Cargo izsolīs 24 kravas vagonus. Kāda ir sākumcena?

VAS "Latvijas dzelzceļš" meitasuzņēmums SIA "LDz Cargo" šodien izsolē piedāvās iegādāties 24 kravas vagonus ar 90 000 eiro sākuma cenu.

Tā liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Attiecīgie kravas vagoni ir izslēgti no inventāra parka, izņemot atsevišķas vagonu detaļas (sānsijas, virsatsperu sijas un riteņpārus), kas paliks pārdevēja īpašumā un kuras pircējam būs pienākums demontēt un nogādāt pārdevējam.

Izsole notiks plkst.11.

Jau ziņots, ka "LDz Cargo" apgrozījums pagājušajā gadā bija 148,444 miljoni eiro, kas ir par 2,8% vairāk nekā 2021.gadā, bet kompānijas peļņa samazinājās par 27,6% - līdz 5,104 miljoniem eiro.

"LDz Cargo" ietilpst "Latvijas dzelzceļa" koncernā.

Pirmās instances tiesa noraida "TV Rain" prasību atcelt NEPLP uzlikto sodu

Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā šodien noraidīja SIA "TV Rain" ("Doždj") prasību atcelt Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) lēmumu, ar kuru "TV Rain" uzlikts sods 4000 eiro apmērā par latviešu valodas celiņa nenodro...

Uzstādīts jauns Latvijas debašu rekords

Latvijas Skolu debašu izlase iekļuvusi Pasaules Skolu debašu čempionāta astodaļfinālā, uzstādot jaunu Latvijas debašu rekordu, informēja Latvijas Skolu debašu izlases treneris Kristofers Kārlis Krūmiņš.

Šogad Latvijas Skolu debašu izlasi čempionātā pār...

KEM: Ir būtiski turpināt darbu arī pie klimata risku mazināšanas

Ņemot vērā pastāvošo sinerģiju starp siltumnīcefekta gāzu (SEG) emisiju samazināšanu un oglekļa dioksīda piesaistes palielināšanu un klimatnoturības veicināšanu, ir būtiski turpināt darbu arī pie klimata risku mazināšanas, teikts Klimata un enerģētikas...



Komentāri