lv
a2Jcp613TBNjRCIt2VbmNisnuXHjhHmYNMAYMrt1
2136819

S04E241: Artis Dvarionas

S04E241: Artis Dvarionas
Pēc divpadsmit gadu pauzes mūzikas pasaulē ar skatuves vārdu “Lapsene” atgriezās Artis Dvarionas. Kas viņu pamudinājis atgriezties un vai Latvijā ir īsts roks? Kādas perspektīvas ir Latvijas jaunajiem mūziķiem darbībai ārzemēs? Atbildes uz šiem jautājumiem uzzināsi, klausoties DIENA PĒC autora Kristapa Pētersona sarunu ar mūziķi, radio personību Arti Dvarionasu. Klausies epizodi un dalies!24.07.2023. epizode.
Saeimas apakškomisija dosies uz vīna darītavām

Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas Uzņēmējdarbības attīstības apakškomisija šodien izbraukuma sēdē dosies uz Kalvenes "MAA studija" un Aizputes vīndarītavām.

Deputāti spriedīs par mazā biznesa un vīndaru nozares a...

Par JV preses sekretāri kļuvusi bijusī žurnāliste, PR speciāliste Anna Ūdre

No augusta partiju apvienības "Jaunā vienotība" (JV) preses sekretāres amatā darbu sākusi sabiedrisko attiecību speciāliste un bijusī žurnāliste Anna Ūdre, informēja JV Saeimas frakcija.

Iepriekš JV preses sekretāre bija Silvija Reinberga, kura tagad kļ...

Varam atkal gatavoties cenu kāpumam? Bažas par šā gada graudaugu ražas kvalitāti

Latvijas zemnieki ir bažīgi par šā gada graudaugu ražas kvalitāti, turklāt paredzētais ražas sarukums, kas daudzviet Latvijā varētu sasniegt līdz 50% salīdzinājumā ar 2022.gadu, kopsummā, visticamāk, negatīvi ietekmēs pārtikas cenas, pauda kolektīvās f...



Komentāri