lv
dF0x2NL4qVDueVdv3X6fgy4huPsICgYNoKhedjmN
2136625

Saeimas apakškomisija dosies uz vīna darītavām

Saeimas apakškomisija dosies uz vīna darītavām

Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas Uzņēmējdarbības attīstības apakškomisija šodien izbraukuma sēdē dosies uz Kalvenes "MAA studija" un Aizputes vīndarītavām.

Deputāti spriedīs par mazā biznesa un vīndaru nozares attīstību un izaicinājumiem.

Sēdes darba kārtībā ir birokrātisko prasību pārskatīšana un vienkāršošana, kas saistītas ar dokumentu aizpildīšanu un iesniegšanu Valsts ieņēmuma dienestam (VID) un Pārtikas un veterinārajam dienestam (PVD).

Plānots kopā ar nozares pārstāvjiem diskutēt par iespējām mazināt vai vienkāršot birokrātiskās prasības, kā arī diskutēt ar Valsts policijas pārstāvjiem par iespējām mazināt nelegālā stiprā alkohola ražošanu un tirgošanu.

Sēdē piedalīsies Saeimas deputāti, PVD, VID, Valsts policijas, Latvijas vīndaru un vīnkopju biedrības pārstāvji.

Par JV preses sekretāri kļuvusi bijusī žurnāliste, PR speciāliste Anna Ūdre

No augusta partiju apvienības "Jaunā vienotība" (JV) preses sekretāres amatā darbu sākusi sabiedrisko attiecību speciāliste un bijusī žurnāliste Anna Ūdre, informēja JV Saeimas frakcija.

Iepriekš JV preses sekretāre bija Silvija Reinberga, kura tagad kļ...

Varam atkal gatavoties cenu kāpumam? Bažas par šā gada graudaugu ražas kvalitāti

Latvijas zemnieki ir bažīgi par šā gada graudaugu ražas kvalitāti, turklāt paredzētais ražas sarukums, kas daudzviet Latvijā varētu sasniegt līdz 50% salīdzinājumā ar 2022.gadu, kopsummā, visticamāk, negatīvi ietekmēs pārtikas cenas, pauda kolektīvās f...

Plānots nepagarināt VID ģenerāldirektores Jaunzemes pilnvaru termiņu

Plānots nepagarināt Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektores Ievas Jaunzemes pilnvaru termiņu, un izbeigt darba attiecības attiecīgajā amatā no 2024.gada 12.februāra, liecina sagatavotais Ministru kabineta rīkojuma projekts.

Finanšu ministrijā (...



Komentāri