lv
xo4LAG1R7dqQ1wzgU221cIfDwBcREMlkvzsvdzJv
2136611

Par JV preses sekretāri kļuvusi bijusī žurnāliste, PR speciāliste Anna Ūdre

Par JV preses sekretāri kļuvusi bijusī žurnāliste, PR speciāliste Anna Ūdre

No augusta partiju apvienības "Jaunā vienotība" (JV) preses sekretāres amatā darbu sākusi sabiedrisko attiecību speciāliste un bijusī žurnāliste Anna Ūdre, informēja JV Saeimas frakcija.

Iepriekš JV preses sekretāre bija Silvija Reinberga, kura tagad kļuvusi par Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) parlamentāro sekretāri.

Ūdre kopš jūlija strādā par JV Saeimas frakcijas komunikācijas konsultanti un turpmāk atbildēs arī par kopējo partiju apvienības komunikāciju un sadarbību ar medijiem.

Ūdre strādājusi vairākos Latvijas medijos, to skaitā Latvijas Televīzijā par ārzemju ziņu redaktori, pasniegusi lekcijas par ziņu žurnālistiku Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) un nodarbojusies ar pētniecību Eiropas Politikas analīzes centrā jeb CEPA.

Starptautisko pieredzi JV preses sekretāre ieguvusi, strādājot Apvienotajā Baltiešu komitejā (JBANC) Vašingtonā, ASV. Pēdējo pusotru gadu pirms pievienošanās JV komandai viņa ieņēma sabiedrisko attiecību speciālistes amatu uzņēmumā "Dynatech", tajā skaitā, vadot mediju treniņus vadītājiem ārpus Latvijas.

Izglītību Ūdre ieguvusi Latvijā - sociālo zinātņu bakalaura grādu komunikācijas zinātnē RSU 2017.gadā un sociālo zinātņu maģistra grādu politikas zinātnē Latvijas Universitātē 2020.gadā.

Varam atkal gatavoties cenu kāpumam? Bažas par šā gada graudaugu ražas kvalitāti

Latvijas zemnieki ir bažīgi par šā gada graudaugu ražas kvalitāti, turklāt paredzētais ražas sarukums, kas daudzviet Latvijā varētu sasniegt līdz 50% salīdzinājumā ar 2022.gadu, kopsummā, visticamāk, negatīvi ietekmēs pārtikas cenas, pauda kolektīvās f...

Plānots nepagarināt VID ģenerāldirektores Jaunzemes pilnvaru termiņu

Plānots nepagarināt Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektores Ievas Jaunzemes pilnvaru termiņu, un izbeigt darba attiecības attiecīgajā amatā no 2024.gada 12.februāra, liecina sagatavotais Ministru kabineta rīkojuma projekts.

Finanšu ministrijā (...

Rīgā tiks veikti remontdarbi četrās dzelzceļa pārbrauktuvēs

Lai satiksme pa dzelzceļa infrastruktūru kļūtu vēl drošāka un ērtāka, VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) š.g. augustā veiks vairāku dzelzceļa pārbrauktuvju remontdarbus Rīgā.

Remontdarbi norisināsies vakara un nakts stundās, tādējādi izvairoties no papildus...



Komentāri