lv
IMwOvDxF2CJcekZCRrQeKQ0zJ4nD7de49WiDMwnt
2127409

Titula turētājas Graudiņa/Samoilova EČ sāk neveiksmīgi

Titula turētājas Graudiņa/Samoilova EČ sāk neveiksmīgi

Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova, kuras pērn kļuva par Eiropas čempionēm, trešdien piedzīvoja zaudējumu šī gada meistarsacīkšu pirmajā spēlē.

G apakšgrupas spēlē latvietes, kuras turnīrā izsētas ar septīto numuru, ar 0-2 (21:23, 21:23) piekāpās ukrainietēm Valentīnai Davidovai un Jevgeņijai Bajevai (26.).

Vēlāk cīņā par vietu izslēgšanas turnīrā būs jātiekas ar Polijas duetu Jagodu Gruščinsku/Aleksandru Vahoviču (10.), kuras pirmajā mačā ar rezultātu 1-2 (17:21, 21:16, 13:15) cieta neveiksmi pret Čehijas pāri Miroslavu Dunarovu/Danielu Resovu (23.).

Graudiņa un Samoilova, kuras triumfēja Eiropas meistarsacīkstēs arī 2019.gadā, ir Latvijas vienīgās pārstāves šajā turnīrā.

Eiropas čempionātā 32 dueti sadalīti astoņās apakšgrupās. Abos mačos uzvarējušie pāri uzreiz iekļūs astotdaļfinālā, bet vienu panākumu izcīnījušie dueti izslēgšanas turnīru sāka no pirmās kārtas, kamēr abās cīņās zaudējušajiem pludmales volejbolistiem čempionāts bija beidzies.

Pērn Eiropas meistarsacīkšu finālā Graudiņa/Samoilova sakāva šveicietes Nīna Brunnere/Tanja Hiberli un ieņēma pirmo vietu, bet vīriešu konkurencē Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš turnīru noslēdza ar zaudējumu astotdaļfinālā, ieņemot dalītu devīto vietu.

Eiropas čempionāts pludmales volejbolā Vīnē norisināsies līdz 6.augustam.

LPS: 3 dienās nevar sagatavot kvalitatīvu viedokli par slimnīcu tīkla izmaiņām

Trīs dienu laikā nav iespējams sagatavot kvalitatīvu un pamatotu viedokli par slimnīcu tīkla izmaiņām, pauda Latvijas Pašvaldību savienībā (LPS).

LPS saņēmusi Veselības ministrijas (VM) sagatavoto informatīvā ziņojuma projektu par izmaiņām slimnīcu tīk...

KNAB apmeklējis Latvijas Pastu

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) jūnija beigās kādas resoriskās pārbaudes ietvaros veicis vairākas darbības, tostarp iesaistīto personu iztaujāšanu, un apmeklējis VAS "Latvijas Pasts", apstiprināja KNAB.

Lai neietekmētu pārbaudes gait...

Latvija EIB trasta fondā Ukrainas atbalstam iemaksās 7 miljonus eiro

Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija trešdien atbalstīja Latvijas septiņu miljonu eiro granta iemaksu Eiropas Investīciju bankas (EIB) trasta fondā Ukrainas atbalstam.

Šim nolūkam tiks veikta apropriācijas pārdale septiņu miljonu eiro apmērā no...



Komentāri