lv
kLnmmHoc9U65WEsXbONyin1OYLWMyRiTFiPQxVUX
2127218

KNAB apmeklējis Latvijas Pastu

KNAB apmeklējis Latvijas Pastu

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) jūnija beigās kādas resoriskās pārbaudes ietvaros veicis vairākas darbības, tostarp iesaistīto personu iztaujāšanu, un apmeklējis VAS "Latvijas Pasts", apstiprināja KNAB.

Lai neietekmētu pārbaudes gaitu, KNAB pašlaik plašāku informāciju par pārbaudi un tajā iesaistītajām personām nesniedz.

KNAB atzīmēja, ka biroja lietvedībā patlaban nav neviena kriminālprocesa, kurā figurētu kāds šajā uzņēmumā nodarbinātais.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā apmēram 2700 darbinieku.

Latvija EIB trasta fondā Ukrainas atbalstam iemaksās 7 miljonus eiro

Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija trešdien atbalstīja Latvijas septiņu miljonu eiro granta iemaksu Eiropas Investīciju bankas (EIB) trasta fondā Ukrainas atbalstam.

Šim nolūkam tiks veikta apropriācijas pārdale septiņu miljonu eiro apmērā no...

Tiesa noslēgusies! Kāds sods piespriests Bezzubova slepkavu slēpējiem?

Jūlija beigās stājies spēkā Rīgas rajona tiesa spriedums, ar kuru četrām personām, kuras slēpa futbola aģenta Romāna Bezzubova slepkavības izdarītājus un šajā noziegumā izmantoto automašīnu, piespriests reāls cietumsods, kā arī sabiedriskais darbs, nos...

Šoruden Viļānos samazinās siltumenerģijas cenas

Samazinātas degvielas cenas nāk par labu siltuma patērētājiem.

Viļānos siltumenerģijas tarifu no septembra plānots samazināt par 9,2%, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

SIA "Viļānu siltums" piedāvātais tarifs bez pievienotās v...



Komentāri