lv
QZl8oi6oFpWIrbZa8tCmBKMh3beJPKEpNH4PvlmP
2107124

Pārbaudīt sevi pret basketbola lielmeistariem – līderu iztrūkums paver iespēju citiem aizsargiem

Pārbaudīt sevi pret basketbola lielmeistariem – līderu iztrūkums paver iespēju citiem aizsargiem
Viena cilvēka neveiksme var kļūt par kāda cita lielo iespēju. Latvijas basketbola izlases kontekstā šis teiciens šoreiz attiecināms uz aizsargu pozīcijām, jo lieli brīnumi Riharda Lomaža un Jāņa Strēlnieka nopietno traumu rehabilitācijas procesā nenotika, un viņu nebūs valstsvienības sastāvā Pasaules kausā. Abi bija starp svarīgākajiem spēlētājiem komandā, tāpēc abu līderu pienākumus nāksies uzņemties citiem, turklāt Pasaules kausa izcīņas grupu turnīra spēlēs Indonēzijā pretinieku komandās šajās pozīcijās būs pasaules līmeņa zvaigznes.
Lauma Tuča: Kur ir kopiena, kad saskaramies ar izdegšanu un vardarbību skolā?
Pēdējos piecus gadus strādāju ciešā sadarbībā ar Latvijas pašvaldībām un izglītības iestādēm, nodrošinot datu analīzi un konsultācijas par izglītības kvalitātes un labbūtības jautājumiem, balstoties datos, kas gūti, aptaujājot gan skolotājus, gan skolē...
Kristaps Ķilps pēc sezonas Vācijas trešajā līgā pievienojas Liepājai

Latvijas basketbolists Kristaps Ķilps pēc vienas sezonas Vācijas trešajā līgā atgriezīsies Latvijā un nākamsezon pārstāvēs "Liepāju", piektdien paziņoja klubs.

Foto: Martti Vaidla

Ķilps pēc piecām sezonām "Ventspilī" pirms pagājušās sezonas pievienojas...

Sāk pakalpojumu sniedzēju atlasi paliatīvajai aprūpei mājās

Lai jau šoruden teju 3000 pacientu varētu saņemt valsts apmaksātu paliatīvo aprūpi mājās, Nacionālais veselības dienests (NVD) izsludinājis paliatīvās aprūpes mobilās komandas pakalpojuma sniedzēju atlasi, informēja NVD.

Pieteikumus līdz 17. augustam va...



Komentāri