lv
JYwOpSM32xBigDMhCkyxl0n5gtW5E50B5Hpv4QZa
2106947

Kristaps Ķilps pēc sezonas Vācijas trešajā līgā pievienojas Liepājai

Kristaps Ķilps pēc sezonas Vācijas trešajā līgā pievienojas Liepājai

Latvijas basketbolists Kristaps Ķilps pēc vienas sezonas Vācijas trešajā līgā atgriezīsies Latvijā un nākamsezon pārstāvēs "Liepāju", piektdien paziņoja klubs.

Foto: Martti Vaidla

Ķilps pēc piecām sezonām "Ventspilī" pirms pagājušās sezonas pievienojas Vācijas basketbola pēc trešās līgas komandai Anhaltes-Biterfeldes "BSW Sixers", kuras rindās 24 spēlēs vidēji izcēlās ar 17,9 punktiem un 4,3 atlēkušajām bumbām.

Ķilps basketbolista gaitas sāka Kandavā un turpināja "Ventspils Spars" jauniešu komandās.

"Ventspils" klubā viņš spēlēja kopš 2017./2018.gada sezonas.

2018.gada vasarā Ķilps Latvijas U-18 izlases sastāvā kļuva par Eiropas vicečempionu Rīgā notikušajās U-18 meistarsacīkstēs.

Iepriekšējās sezonas Latvijas bronzas medaļniecei ir līgumi arī ar Robertu Freimani, Ojāru Bērziņu, Kristiānu Šulcu, Henriku Bajāru, Mārtiņu Kilupu, Adrianu Visocki-Rubeni, Kristapu Soldatenoku, Fransuā Nkoju-Īlu, Edžu Brežinski, Kristapu Miglinieku, Reini Avotiņu, Emīlu Krūmiņu un Klāvu Dubultu.

Sāk pakalpojumu sniedzēju atlasi paliatīvajai aprūpei mājās

Lai jau šoruden teju 3000 pacientu varētu saņemt valsts apmaksātu paliatīvo aprūpi mājās, Nacionālais veselības dienests (NVD) izsludinājis paliatīvās aprūpes mobilās komandas pakalpojuma sniedzēju atlasi, informēja NVD.

Pieteikumus līdz 17. augustam va...

ASV Senāts apstiprina atbalsta palielināšanu Baltijas valstīm

ASV Senāts ar abu partiju atbalstu pieņēmis likumprojektu par aizsardzības izdevumiem nākamajā gadā, kas cita starpā paredz pastiprināt drošības sadarbību ar Latviju, Lietuvu un Igauniju, atvēlot tam līdz 228 miljoniem dolāru (nepilni 208 miljoni eiro)...

Rinkēvičs: Kuldīgas novada uzņēmēju neatlaidība ir piemērs, ka Latvija var

Kuldīgas novada uzņēmēju neatlaidība ir piemērs, ka Latvija var, uzsvēra Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, kurš šodien darba vizītē apmeklēja Kuldīgas novadu, informēja Valsts prezidenta kancelejas Mediju centra komunikācijas speciāliste Elīna Kresa....



Komentāri