lv
kPhdDvbsokWrbxk8QTC4rp2h5ykjFoj5Porb5zKU
2107123

Lauma Tuča: Kur ir kopiena, kad saskaramies ar izdegšanu un vardarbību skolā?

Lauma Tuča: Kur ir kopiena, kad saskaramies ar izdegšanu un vardarbību skolā?
Pēdējos piecus gadus strādāju ciešā sadarbībā ar Latvijas pašvaldībām un izglītības iestādēm, nodrošinot datu analīzi un konsultācijas par izglītības kvalitātes un labbūtības jautājumiem, balstoties datos, kas gūti, aptaujājot gan skolotājus, gan skolēnus un viņu vecākus visā Latvijā. Pagājušajā mācību gadā pirmo reizi veicām plaša mēroga aptauju visā Latvijā par skolēnu un skolotāju labbūtību. Ko mēs secinājām? Skolotāju un skolēnu ikdienā stresa un noguruma līmenis ir kritiski augsts. Ja mēs kā sabiedrība saviem bērniem vēlamies nodrošināt veselīgu un labvēlīgu mācību vidi, tad steidzami ir nepieciešams rast papildu atbalstu skolotāju un skolēnu mentālās veselības stiprināšanai un slodzes balansēšanai.
Kristaps Ķilps pēc sezonas Vācijas trešajā līgā pievienojas Liepājai

Latvijas basketbolists Kristaps Ķilps pēc vienas sezonas Vācijas trešajā līgā atgriezīsies Latvijā un nākamsezon pārstāvēs "Liepāju", piektdien paziņoja klubs.

Foto: Martti Vaidla

Ķilps pēc piecām sezonām "Ventspilī" pirms pagājušās sezonas pievienojas...

Sāk pakalpojumu sniedzēju atlasi paliatīvajai aprūpei mājās

Lai jau šoruden teju 3000 pacientu varētu saņemt valsts apmaksātu paliatīvo aprūpi mājās, Nacionālais veselības dienests (NVD) izsludinājis paliatīvās aprūpes mobilās komandas pakalpojuma sniedzēju atlasi, informēja NVD.

Pieteikumus līdz 17. augustam va...

ASV Senāts apstiprina atbalsta palielināšanu Baltijas valstīm

ASV Senāts ar abu partiju atbalstu pieņēmis likumprojektu par aizsardzības izdevumiem nākamajā gadā, kas cita starpā paredz pastiprināt drošības sadarbību ar Latviju, Lietuvu un Igauniju, atvēlot tam līdz 228 miljoniem dolāru (nepilni 208 miljoni eiro)...



Komentāri