lv
B5WFwHh0vsrRPsiCTrmbPscJRgqhPNYZpE4keVeC
2081609

Latvijas basketbolists Kārlis Žunda karjeru turpinās Igaunijas klubā Keila

Latvijas basketbolists Kārlis Žunda karjeru turpinās Igaunijas klubā Keila

Latvijas basketbolists Kārlis Žunda karjeru turpinās Igaunijas klubā "Keila".

Tā sestdien pavēstīja komanda.

Iepriekšējās divas sezonas Žunda pārstāvēja "Liepāju", kuras rindās pagājušajā sezonā tika pie Latvijas čempionāta bronzas medaļām.

Viņš pagājušajā sezonā Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) 22 mačos vidēji izcēlās ar 8,7 punktiem, četrām atlēkušajām bumbām un 2,9 rezultatīvām piespēlēm, bet Latvijas Basketbola līgā (LBL) 13 spēlēs caurmērā guva 8,08 punktus.

Pirms pārcelšanās uz Liepājas vienību 25 gadus vecais basketbolists četras sezonas spēlēja "Latvijas Universitātes" rindās.

"Keila", kas pagājušajā sezonā debitēja LIBL, apvienotajā līgā ierindojās 12.pozīcijā, bet Igaunijas čempionātu noslēdza septītajā vietā un izslēgšanas spēlēs izstājās pirmajā kārtā.

Super Nova futbolists Priso debijas spēlē iedzīvojies galvaskausa lūzumā

Salaspils "Super Nova" futbolistam Maikam Priso pēc sadursmes "Optibet" Latvijas futbola virslīgas mačā ar pretinieku komandas spēlētāju tika lauzts galvaskausu un viņam būs nepieciešama operācija.

Tā vēsta turnīra organizētāji.

Jau ziņots, ka "Super No...

Rinkēvičs tiksies ar iekšlietu, tieslietu ministriem un ST priekšsēdētāju

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs nākamnedēļ tiksies ar iekšlietu ministru un tieslietu ministru, kā arī ar Satversmes tiesas (ST) priekšsēdētāju, liecina valsts pirmās personas dienaskārtība.

Otrdien, 25.jūlijā, plkst.10 Rinkēvičs Rīgas pilī tiksies a...

Ādažu poligonā notiks NATO paplašinātās klātbūtnes kaujas grupas mācības

Ādažu poligonā no 24.jūlija līdz 28.jūlijam notiks NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas taktiskās mācības "Titan Forge" ar mērķi pilnveidot aizsardzības spējas, informēja Nacionālie bruņotie spēki (NBS).

Mācībās piedalīsies ap 1200 karavī...



Komentāri