lv
qtn4MBpHDKevIpW7e8MlmrujSynFED08FiqNHZVQ
2081414

Rinkēvičs tiksies ar iekšlietu, tieslietu ministriem un ST priekšsēdētāju

Rinkēvičs tiksies ar iekšlietu, tieslietu ministriem un ST priekšsēdētāju

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs nākamnedēļ tiksies ar iekšlietu ministru un tieslietu ministru, kā arī ar Satversmes tiesas (ST) priekšsēdētāju, liecina valsts pirmās personas dienaskārtība.

Otrdien, 25.jūlijā, plkst.10 Rinkēvičs Rīgas pilī tiksies ar iekšlietu ministru Māri Kučinski (AS), bet jau stundu vēlāk prezidentam ieplānota tikšanās ar tieslietu ministri Inesi Lībiņu-Egneri (JV).

Paredzēts, ka trešdien, 26.jūlijā, plkst.10 Valsts prezidents Rīgas pilī tiksies ar ST priekšsēdētāju Aldi Laviņu.

Līdz šim Latvijas pirmā persona ir tikusies ar vairākiem ministriem, piemēram, 17.jūlijā ar klimata un enerģētikas ministru Raimondu Čudaru (JV), 18.jūlijā - ar veselības ministri Līgu Meņģelsoni.

Kopš stāšanās Valsts prezidenta amatā Rinkēvičs ir ticies arī ar tiesībsargu Juri Jansonu, Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdi Gintu Kaminski, ar Valsts drošības dienesta priekšnieku Normundu Mežvietu, ar Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības priekšsēdētāju Egilu Baldzēnu, Augstākās tiesas priekšsēdētāju Aigaru Strupišu un ģenerālprokuroru Juri Stukānu.

Nākamnedēļ Valsts pirmajai personai paredzētas arī citas vizītes un tikšanās. Pirmdien, 24.jūlijā, plkst.13 Rinkēvičs apmeklēs Valsts ugunsdrošības un glābšanas dienesta Rīgas reģiona pārvaldes 5. un 2.daļu.

Savukārt ceturtdiena, 27.jūlijā, plkst.14 Valsts prezidents pasniegs akreditācijas vēstules Latvijas ārkārtējiem un pilnvarotajiem vēstniekiem ārzemēs.

Piektdien, 28.jūlijā, Valsts prezidentam plānots apmeklēt Kuldīgas novadu, bet sestdien, 29.jūlijā, plkst.21 Šarla Guno operas "Fausts" brīvdabas oriģināliestudējumu Starptautiskajos Siguldas Opermūzikas svētkos.

Ādažu poligonā notiks NATO paplašinātās klātbūtnes kaujas grupas mācības

Ādažu poligonā no 24.jūlija līdz 28.jūlijam notiks NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas taktiskās mācības "Titan Forge" ar mērķi pilnveidot aizsardzības spējas, informēja Nacionālie bruņotie spēki (NBS).

Mācībās piedalīsies ap 1200 karavī...

Tutas lietu komanda Liepājā sākusi filmēt piedzīvojumu filmu bērniem BUM! (FOTO)

Šonedēļ Liepājas Valsts 1.ģimnāzijā sākusies filmēšana bērnu pilnmetrāžas komēdijai "BUM!", kuras režisores ir raidījuma "Tutas lietas" veidotājas Marta Selecka un Andra Doršs.

Plānots, ka filma tiks uzņemta 24 dienu laikā. Filmas režisores iepriekš vei...

Curika: Sievietes jāaizsargā no vardarbības arī digitālajā vidē

Kustības "Par!" ("Par") valdes locekle Linda Curika akcentē nepieciešamību aizsargāt sievietes no vardarbības arī digitālajā vidē.

Kā informēja "Par" izpilddirektors Miks Celmiņš, Curika norāda, ka pagājušajā nedēļā Eiropas Parlaments (EP) panāca vienoš...



Komentāri