lv
BIO73Woe64s01D0ORhakGkvEA7CwNdKzm655bKWK
2081415

Super Nova futbolists Priso debijas spēlē iedzīvojies galvaskausa lūzumā

Super Nova futbolists Priso debijas spēlē iedzīvojies galvaskausa lūzumā

Salaspils "Super Nova" futbolistam Maikam Priso pēc sadursmes "Optibet" Latvijas futbola virslīgas mačā ar pretinieku komandas spēlētāju tika lauzts galvaskausu un viņam būs nepieciešama operācija.

Tā vēsta turnīra organizētāji.

Jau ziņots, ka "Super Nova" piektdien ar 1:3 piekāpās "Metta" un otrajā puslaikā mačs Priso traumas dēļ tika apturēts uz apmēram 20 minūtēm.

19 gadus vecajam kamerūniešu aizsargam tā bija debijas spēle "Super Nova" rindās. Viņš nāca laukumā uz maiņu otrajā puslaikā un drīz iesaistījās gaisa divcīņā, kurā spēcīgi sadurās ar galvām ar "Metta" futbolistu. Aizsargam tika uzreiz sniegta medicīniskā palīdzība, kuras dēļ arī spēle tika apturēta.

Dienu vēlāk tapa skaidrs, ka Priso iedzīvojies galvaskausa lūzumā un, neskatoties uz to, ka viņa dzīvība nav apdraudēta, būs nepieciešama operācija.

"Super Nova" ar astoņiem punktiem 23 mačos turnīra tabulā ierindojas pēdējā vietā desmit komandu konkurencē.

Rinkēvičs tiksies ar iekšlietu, tieslietu ministriem un ST priekšsēdētāju

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs nākamnedēļ tiksies ar iekšlietu ministru un tieslietu ministru, kā arī ar Satversmes tiesas (ST) priekšsēdētāju, liecina valsts pirmās personas dienaskārtība.

Otrdien, 25.jūlijā, plkst.10 Rinkēvičs Rīgas pilī tiksies a...

Ādažu poligonā notiks NATO paplašinātās klātbūtnes kaujas grupas mācības

Ādažu poligonā no 24.jūlija līdz 28.jūlijam notiks NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas taktiskās mācības "Titan Forge" ar mērķi pilnveidot aizsardzības spējas, informēja Nacionālie bruņotie spēki (NBS).

Mācībās piedalīsies ap 1200 karavī...

Tutas lietu komanda Liepājā sākusi filmēt piedzīvojumu filmu bērniem BUM! (FOTO)

Šonedēļ Liepājas Valsts 1.ģimnāzijā sākusies filmēšana bērnu pilnmetrāžas komēdijai "BUM!", kuras režisores ir raidījuma "Tutas lietas" veidotājas Marta Selecka un Andra Doršs.

Plānots, ka filma tiks uzņemta 24 dienu laikā. Filmas režisores iepriekš vei...



Komentāri