lv
jmFuFL8zesqocz7zJMb5X2dMT9cFEhIuCInZyFoq
2077963

Saulkrastu estrādē šodien noslēgsies džeza festivāls

Saulkrastu estrādē šodien noslēgsies džeza festivāls

Saulkrastu estrādē šodien plkst.20 izskanēs festivāla "Saulkrasti Jazz Festival 2023" noslēguma koncerts, informēja pasākuma rīkotāji.

Koncertu atklās Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolas bigbends, kuru vada mūziķis un komponists Deniss Paškevičs.

Turpinājuma uzstāsies kvartets "Lupa", kas sevi pieteica 2016.gadā. Kvartets darbojas instrumentālās, elektroniskās un analogajā "modern fusion" mūzikas laukā.

Šogad "Lupa" saņēma Latvijā augstāko atzinību - Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu "Zelta mikrofons 2023" kategorijā "Labākais džeza vai fanka mūzikas albums".

Jubilejas festivālu noslēgs apvienība "Soul Train" kopā ar amerikāņu mākslinieku Redžiju Saundersu.

Stundu pirms koncertu sākuma Saulkrastu pilsētas estrādē sāks darboties kafejnīcas un rotaļu laukums mazākajiem džeza cienītājiem. Lai vecāki varētu mierīgi izbaudīt koncertu, "Saulkrasti Jazz Festival" komanda rūpēsies par kārtību un drošību rotaļu laukumā.

Baltijas biržās piektdien lielākais apgrozījums ar Tallink Grupp akcijām

Baltijas biržās piektdien lielākais apgrozījums bija ar Igaunijas prāmju satiksmes uzņēmuma "Tallink Grupp" akcijām, liecina tirdzniecības dati.

Ar "Tallink Grupp" akcijām veikti 450 darījumi par 205 562 eiro. Vērtspapīru kontus mainīja 329 546 akcijas,...

Jelgavas futbolisti uzvar Liepāju un pamet priekšpēdējo vietu

"Jelgavas" komanda piektdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 23.kārtas mačā mājās ar 3:2 (1:1) pārspēja "Liepāju" un pameta priekšpēdējo pozīciju, tajā pat laikā liedzot pretiniekiem panākt trešajā vietā esošo "Valmieru".

Mājiniekiem vārtus guva Vl...

Rīgas 3x3 basketbolisti Challenger turnīrā neiekļūst ceturtdaļfinālā

Latvijas 3x3 basketbola komanda "Rīga", spēlējot tikai ar pašmāju basketbolistiem, piektdien Bordo "Challenger" turnīra apakšgrupā uzvarēja vienā no divām spēlēm un neiekļuva ceturtdaļfinālā.

Ar trešo numuru izsētā "Rīga", kuras sastāvā šoreiz bez Agņa ...



Komentāri