lv
BSvAZS1qaLpeGTw9240AVU4V8oRHXFaoFgxEkOFZ
2077404

Rīgas 3x3 basketbolisti Challenger turnīrā neiekļūst ceturtdaļfinālā

Rīgas 3x3 basketbolisti Challenger turnīrā neiekļūst ceturtdaļfinālā

Latvijas 3x3 basketbola komanda "Rīga", spēlējot tikai ar pašmāju basketbolistiem, piektdien Bordo "Challenger" turnīra apakšgrupā uzvarēja vienā no divām spēlēm un neiekļuva ceturtdaļfinālā.

Ar trešo numuru izsētā "Rīga", kuras sastāvā šoreiz bez Agņa Čavara un Edgara Krūmiņa ir arī Artūrs Ausējs un Artūrs Strēlnieks, C apakšgrupas pirmajā mačā ar rezultātu 21:19 pārspēja četru Serbijas basketbolistu pārstāvēto Ķīnas komandu "Hangzhou" (12.).

Ausējs guva komandas pēdējos astoņus punktus un kopumā izcēlās ar 12 punktiem, iemetot četrus tālmetienus. Krūmiņam bija pieci punkti, Čavaram trīs un Strēlniekam viens, viņiem attiecīgi izcīnot četras, desmit un astoņas atlēkušās bumbas.

Vēlāk mačā ar Francijas vienību "Paris" (6.) tika piedzīvots zaudējums 16:22.

Katrs no "Rīgas" basketbolistiem guva pa četriem punktiem, Čavaram izceļoties arī ar septiņām atlēkušajām bumbām.

"Paris" un "Hangzhou" komandu duelī ar rezultātu 21:19 uzvarēja Ķīnas vienība.

C apakšgrupā visām trīs komandām bija pa vienai uzvarai divās spēlēs, taču "Rīga" bija vismazrezultatīvākā un neiekļuva ceturtdaļfinālā.

Apakšgrupu pirmo divu vietu ieguvējas iekļuva ceturtdaļfinālā un turpinās cīņu par trīs ceļazīmēm uz Sebu "Masters" turnīru.

Savukārt "Beijing" ar Kārli Lasmani un Nauri Miezi sastāvā sestdien Ķīnā sāks Usji "Challenger" turnīru.

Atšķirībā no pagājušās sezonas šogad Lasmanis un Miezis pārstāv Ķīnas vienību "Beijing".

Neilandam 20.vieta Tour de France posmā; uzvar Mohoričs

Latvijas riteņbraucējs Krists Neilands piektdien finišēja 20.vietā prestižā daudzdienu velobrauciena "Tour de France" 19.posmā, kamēr uzvaru svinēja slovēnis Matejs Mohoričs, kurš par mata tiesu pārspēja iepriekšējā etapa uzvarētāju dāni Kasperu Asgrēn...

Inese Vaidere: Dabas izsmelšana vai atjaunošana?
Latvija ir zaļa zeme, taču vien desmitā daļa Latvijas dzīvotņu – zālāju, krūmāju, mežu, kāpu, saldūdeņu – un mazāk nekā puse dzīvnieku sugu ir labvēlīgā stāvoklī. Mūsu daba ir bagātība, ko nedrīkstam izniekot. Tādēļ jārīkojas, tostarp Eiropas Savienība...
Rovanpere līderpozīcijā pēc WRC Igaunijas rallija pirmās pilnās dienas

Latvijas eksčempions rallijā soms Kalle Rovanpere atrodas līderpozīcijā pēc pasaules rallija čempionāta (WRC) sezonas astotā posma - Igaunijas rallija - pirmās pilnās dienas.

No septiņiem piektdienas ātrumposiem piecos ātrākais bija mājinieks Ots Tenaks...



Komentāri