lv
F3Qri0rw2YbDXJdQOweqR59yCZRi6x7whq8dB3s9
2057816

Būs papildus vilcieni uz Prāta Vētras koncertu Liepājā

Būs papildus vilcieni uz Prāta Vētras koncertu Liepājā

Saistībā ar grupas "Prāta vētra" koncertu Liepājā 22.jūlijā norīkots viens papildu vilciens no Rīgas uz Liepāju un viens no Liepājas uz Rīgu, informēja AS "Pasažieru vilciens" pārstāvji.

Vilciens no Rīgas Centrālās stacijas uz Liepāju izbrauks sestdien, 22.jūlijā, plkst.13.49. No Liepājas uz Rīgu vilciens izbrauks pēc koncerta svētdien, 23.jūlijā, plkst.1.15 un Rīgā pienāks plkst.4.28.

"Gads bez kalendāra" koncerttūri "Prāta vētra" sāka pērn ar koncertiem Jelgavā, Valmierā, Daugavpilī, Ventspilī un Rīgā. Liepājā koncerts notiks stadionā "Daugava", kas atrodas aptuveni 40 minūšu gājienā no dzelzceļa stacijas.

"Pasažieru vilciens" ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām. Iepriekš "Pasažieru vilciens" 100% bija "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

Lielākā daļa Latvijā naturalizēto ir krievi, liecina Ministru kabineta dati

Valsts pilsonības kandidātus pārbauda 13 tiesībsargājošās iestādes, apstiprinājumu veic valdība.


Neskatoties uz dažkārt karstajām diskusijām Latvijas sabiedrībā, uzņemšanas process mūsu valsts pilsonībā turpinās. Pagājušajā nedēļā pieņemts Ministru kabi...

Notiks vecākajai paaudzei veltītais festivāls «Zelta ritmi»

Festivāls "Zelta ritmi" ir īpaši vecvecākiem un vecākajai paaudzei kopumā veltīts izglītojošs un izklaidējošs pasākums, ko jau sesto gadu rīko vecāku organizācija "Mammamuntetiem.lv", informēja projektu vadītāja Ella Karele.

Dienas garumā Esplanādes par...

Baldzēns: Jāmērķē, lai mūsu vidējā darba samaksa būtu konkurētspējīga Baltijā

Svarīgi, lai reģionos cilvēki varētu atrast darba vietu arī kādā nomaļākā vietā, tā netērējot daudz naudas gan par savu mītnes vietu, gan transportu, gan ēdienu ārpus mājas, pēc tikšanās ar Valsts prezidentu Edgaru Rinkēviču sacīja Latvijas Brīvo arodb...



Komentāri