lv
5Cprh5Bd5rImvghiRSPwwdvDeG5skbYxAYKRXY1j
2051197

Izsludināts konkurss mediķiem uz Stradiņa slimnīcas valdes locekļa amatu

Izsludināts konkurss mediķiem uz Stradiņa slimnīcas valdes locekļa amatu

Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīca (PSKUS) izsludinājusi konkursu uz valdes locekļa amatu, liecina slimnīcas paziņojums.

Kandidātam jābūt augstākajai akadēmiskajai vai otrā līmeņa profesionālajai augstākajai izglītībai medicīnā, kas nodrošina nepieciešamo zināšanu un kompetenču kopumu, lai profesionāli pildītu valdes locekļa uzdevumus konkrētajā amatā.

Pretendentam jābūt iegūtam vismaz vienam ārsta sertifikātam, taču tas var nebūt aktīvs. Būtiska nozīme arī darba pieredzei, kas nodrošina vadības kompetences un zināšanas, kuras nepieciešamas, lai profesionāli pildītu valdes locekļa uzdevumus konkrētajā amatā. Attiecīgi kandidātam jābūt vismaz triju gadu pieredzei pēdējo 15 gadu laikā uzņēmumos veselības aprūpes jomā, veselības aprūpes iestādēs vai augstskolās, kurās apmāca veselības aprūpes nozares speciālistus, valdes loceklim līdzvērtīgā vadošā amatā vai šim amatam tieši padota vadības līmeņa darbinieka amatā.

Amata kandidātam jābūt nevainojamai reputācijai, atbilstošām valsts valodas un angļu valodas prasmēm. Tāpat kandidātam jāpiekrīt valsts amatpersonas statusam un valsts amatpersonai noteiktajiem ierobežojumiem.

Kandidātu atlases procesā piedalīsies nominācijas komisija deviņu cilvēku sastāvā, no kuriem septiņi ir ar balsstiesībām un divi - novērotāji ar padomdevēja tiesībām, proti, bez balsstiesībām.

Komisijā ir PSKUS padomes priekšsēdētājs Reinis Ceplis, PSKUS padomes loceklis Juris Lapše, biedrības "Latvijas Pacientu organizāciju tīkls" valdes priekšsēdētāja Baiba Ziemele, PSKUS Medicīnas padomes locekle Eva Strīķe, Latvijas Jauno Ārstu Asociācijas valdes priekšsēdētājs Artūrs Šilovs, Valsts kancelejas Pārresoru koordinācijas departamenta Kapitālsabiedrību pārvaldības nodaļas vadītāja Dzintra Gasūne un Veselības ministrijas valsts sekretāra vietniece veselības politikas jautājumos Antra Valdmane. Bez balsstiesībām komisijā strādā PSKUS padomes loceklis Renalds Jurkevičs un PSKUS valdes priekšsēdētājs Rinalds Muciņš.

Kandidātu atlasei ir piesaistīts vadības konsultāciju uzņēmums SIA "Fontes Executive Search".

Valdes locekļa ar veselības aprūpes kompetenci atalgojums ir 5743 eiro pirms nodokļu nomaksas.

Kandidāti amatam aicināti līdz šī gada 30.jūlija dienas beigām.

Patlaban bez Muciņa PSKUS valdē strādā arī finansists Jānis Naglis, nekustamo īpašumu un struktūrfondu piesaistes jomā pieredzi guvusī Agra Ločmele un medicīnas doktore Ilze Kreicberga. Muciņš, Naglis un Ločmele amatā ir kopš 2020.gada, bet Kreicberga - kopš 2018.gada, un viņas pilnvaru termiņš šogad noslēgsies.

Rail Baltica Rīgas Centrālā dzelzceļa mezgla būvdarbi - plus 93 miljoni!

Starptautiskā dzelzceļa projekta "Rail Baltica" Rīgas Centrālā dzelzceļa mezgla būvdarbi sadārdzinājušies par 93 miljoniem eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), aģentūrai LETA pavēstīja Satiksmes ministrijas (SM) pārstāvji.

Līguma summa pieaugusi...

Filtri tīrai elpošanai: Pierīgā attīstījās moderna rūpnieciskā ražošana (VIDEO)

Latvijas ražotne Olainē šī gada pavasarī kļuva par Eiropas galveno jeb «mates» rūpnīcu.

17 gadu laikā viņi izauguši par starptautisku uzņēmumu, kas nodrošina vairāk nekā 280 darba vietas Olainē. Tīrs gaiss ir priekšnoteikums tam, lai cilvēki justos labi...

Gaso no jūlija līdz augustam plāno remontēt dabasgāzes apgādes sistēmas

Dabasgāzes sadales sistēmas operators AS "Gaso" no jūlija līdz augustam plāno remontēt dabasgāzes apgādes sistēmu Jēkabpilī, Aizkrauklē, Bauskā un Vecumnieku pagasta Misā, informēja "Gaso" pārstāvji.

Siltie gada mēneši ir laiks, kad "Gaso" veic dažādus ...



Komentāri