lv
OjPiTlAnzpHBeTV8P07P0jiVsIic9GsAojjPNQyN
2048153

Pļaviņš/Samoilovs un Točs/Bulgačs iekļūst BPT Futures sacensību ceturtdaļfinālā

Pļaviņš/Samoilovs un Točs/Bulgačs iekļūst BPT Futures sacensību ceturtdaļfinālā

Latvijas duets sestdien Beļģijā izcīnīja uzvaru pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra grupas otrajā spēlē, iekļūstot izslēgšanas spēļu turnīrā, bet cīņā par pirmo vietu grupā zaudējumu cieta Mārtiņš Pļaviņš/Mihails Samoilovs.

Duets Pļaviņš/Samoilovs, kas izsēts ar trešo numuru, astotdaļfinālā ar 2-0 (21:19, 22:20) pārspēja Beļģijas pāri Kristofs Vitfrauens/Jope van Langedonks (13.).

Jau ziņots, ka cīņā par pirmo vietu C grupā un vietu "play-off" sacensību otrajā kārtā sestdien Latvijas duets ar 0-2 (18:21, 19:21) piekāpās šveiciešiem Imanuelam Cirheram un Jonatanam Jordanam (6.).

Pirmajā grupas spēlē Latvijas pāris ar 2-0 (21:12, 21:11) pārspēja beļģus Dānu Hendriksu un Kianu Ferkauterenu (14.).

Otrs Latvijas pāris Edgars Točs/Olivers Bulgačs (9.) astotdaļfinālā tikās ar argentīniešiem Bautistu Amjevu un Leo Aveiro (4.), svinot panākumu ar 2-0 (21:0, 21:16).

Jau vēstīts, ka latvieši A grupas cīņā par trešo vietu sestdien ar 2-0 (21:17, 21:13) sagrāva dvīņubrāļus Georgu un Matiasu Kestlerus no Austrijas (16.), kuri iepriekš pārvarēja kvalifikācijas sacensību barjeru.

Ceturtdien latvieši pārvarēja kvalifikāciju, divos setos uzvarot Beļģijas duetu Berri Pētersu/Aleksi Umblē un trīs setos pārspējot norvēģus Hovaru Sūlheimu/Kristianu Jergensenu Rūdu, bet piektdien grupas pirmajā spēlē pamatsacensībās ar 1-2 (18:21, 21:13, 11:15) atzina Argentīnas dueta Huljans Amado Azāds/Masjels Bueno Torress (8.) pārākumu.

Ceturtdaļfināli notiks sestdien.

Pļaviņš/Samoilovs par dalību sacensībās jau sakrājuši 240 pasaules ranga punktus, bet Točs/Bulgačs - 180 punktus.

"Pro Beach Tour" rangā pirmās ir "Elite 16" sacensības, otrās - "Challenge", trešās - "Futures" sacensības.

Futbola klubu Riga papildina Kostarikas izlases uzbrucējs Kontrerass

"Optibet" Latvijas futbola virslīgas komandu "Riga" ir papildinājis Kostarikas izlases uzbrucējs Antonijs Kontrerass.

Tā liecina Latvijas Futbola federācijas (LFF) spēlētāju pāreju reģistrs.

23 gadus vecais Kostarikas izlases spēlētājs uz Latvijas galva...

LVM par 89 200 eiro atjaunos Dunikas purva taku

AS "Latvijas valsts meži" (LVM) šī gada tūrisma sezonā pa 89 200 eiro atjaunos Dunikas purva laipu taku LVM Dienvidkurzemes reģionā, liecina uzņēmuma publicētā informācija.

LVM brīdina, ka no trešdienas uz remontdarbu laiku taka apmeklētājiem būs slēgta...

Grosbergai pasaules čempionātā orientēšanās sportā septītā vieta vidējā distancē

Latvijas sportiste Sandra Grosberga sestdien Šveicē pasaules čempionātā orientēšanās sportā izcīnīja septīto vietu vidējā distancē.

Grosberga 4,8 kilometrus ar 19 kontrolpunktiem veica 43 minūtēs un 14 sekundēs, uzvarētājai zviedrietei Tūvei Aleksandešo...



Komentāri