lv
0aGaLRjAa8gy6Tr1coiPknNPcMdA1M8DUoY0p1wo
2047974

Grosbergai pasaules čempionātā orientēšanās sportā septītā vieta vidējā distancē

Grosbergai pasaules čempionātā orientēšanās sportā septītā vieta vidējā distancē

Latvijas sportiste Sandra Grosberga sestdien Šveicē pasaules čempionātā orientēšanās sportā izcīnīja septīto vietu vidējā distancē.

Grosberga 4,8 kilometrus ar 19 kontrolpunktiem veica 43 minūtēs un 14 sekundēs, uzvarētājai zviedrietei Tūvei Aleksandešonei zaudējot piecas minūtes un 48 sekundes.

Elza Ķuze uzvarētājai piekāpās 12 minūtes un 29 sekundes, ierindojoties 29.vietā, bet Leonarda Baltiņa ar 27 minūšu un 37 sekunžu atpalicību finišēja 54.vietā 60 orientieristu vidū.

Sudraba medaļu izcīnīja mājiniece Natalija Gemperle, uzvarētājai piekāpjoties divas minūtes un 18 sekundes, bet trešā finišēja uzvarētājas tautiete Hanna Lundberja.

Jau ziņots, ka ceturtdien garajā distancē Grosberga ieņēma 18., bet Ķuze - 24.vietu.

Vīriešiem garajā distancē Uldis Upītis finišēja 18., bet Ilgvars Caune - 43.vietā.

Pasaules čempionāta turpinājumā sestdien paredzētas finālsacensības vidējā distancē, bet svētdien notiks komandu stafete. Meistarsacīkstēs meža distancēs startē vairāk nekā 300 sportisti no 44 valstīm.

Latvijas uzņēmējiem mācīs, kā strādāt ar robotiem un mākslīgo intelektu (VIDEO)

Tuvākajos gados darba tirgū var veidoties "vienkāršo" strādnieku pārpalikums.

Otrdien, 18.jūlijā, plkst.14.00-16.00 Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība - Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) - aicina interesentus uz Atvērto durvju dienu, k...

Ārlietu ministrija: Zviedrija ir tuvākais NATO partneris

Zviedrija ir tuvākais NATO partneris, kas spēlē nozīmīgu lomu stabilitātes nodrošināšanā Baltijas jūras reģionā un Ziemeļu flangā, uzsvēra Ārlietu ministrijā.

Kā informēja ĀM preses sekretāre Diāna Eglīte, šonedēļ notikušais Viļņas samits bija nozīmīgs ...

Soctīklos sajūsminās par kādu krievu ģimeni

Daudzu mikrobologošanas vietnes Twitter lietotāju uzmanību piesaistījis ieraksts par kādu krievu ģimeni, kas atpūtusies vienā no Latvijas restorāniem.

Ieraksta autora uzmanību piesaistījusi krievu ģimenes komunikācija savā starpā un ar viesmīli.

"Esmu r...



Komentāri