lv
n4FKTxGewZkNwkzbEhxSfBhXaW8p1rZgtN0r0yv9
2045297

RFS papildina sastāvu ar serbu pussargu Dragoļubu Saviču

RFS papildina sastāvu ar serbu pussargu Dragoļubu Saviču

Latvijas futbola virslīgas vicelīdere RFS pastiprinājusi sastāvu ar serbu pussargu Dragoļubu Saviču, vēsta klubs.

22 gadus vecais spēlētājs vislabāk jūtas kreisā malējā uzbrūkošā pussarga pozīcijā, taču ir spēlējis arī labajā malā un centrā. Ar futbolistu parakstīts ilgtermiņa līgums uz trīs gadiem.

Savu karjeru viņš iesāka Serbijas "Vojvodina", bet 2019.gadā viņu par transfēra maksu iegādājās Vīnes "Rapid".

Savičs ir pārstāvējis gandrīz visas Serbijas jaunatnes izlases, bet Vīnes klubā augstākajā Austrijas līgā laukumā devās astoņās spēlēs, gūstot vienus vārtus.

58 spēles viņš sakrāja Austrijas pēc spēka otrajā līgā, kur guva piecus vārtus un veica septiņas rezultatīvas piespēles pārstāvot kluba otro komandu.

Virslīgas vicelīdere RFS no līderes "Riga" šobrīd atpaliek par trīs punktiem. Komandai priekšā cīņas arī UEFA Konferences līgas kvalifikācijā un Latvijas kausā.

Smiltenē ar dažādiem pasākumiem turpināsies pilsētas svētki

Šodien Smiltenē ar dažādiem pasākumiem turpināsies pilsētas svētki, informēja Smiltenes novada Kultūras un tūrisma pārvaldes mārketinga un komunikācijas speciāliste Zane Ērgle-Mežule.

Šodien ir svētku galvenā diena, kuru atklās jau plkst.8, kad cauri pi...

Latvijas šķēpmetējai Madarai Palameikai otrā vieta sacensībās Dublinā

Latvijas šķēpmetēja Madara Palameika piektdien Dublinā ieņēma otro vietu Pasaules Vieglatlētikas savienības ("World Athletics") kontinentālās tūres bronzas līmeņa sacensībās "Morton Games".

Palameikai ieskaitīti tika trīs nepāra metieni (50,43 - x - 57,...

No PSRS milža līdz 'čeburaškas' nojaukšanai – kas bija uzņēmums 'Radiotehnika' un vai pēc tā jāilgojas
Ražošanas apvienības "Radiotehnika" vēsture savā ziņā ir līdzīga citu padomju Latvijas industriālo milžu likteņa līkločiem – uzņēmuma pirmsākumi meklējami vēl brīvās Latvijas laikā, pēc padomju okupācijas "Radiotehnika" radās pēc vairāku iepriekš privā...


Komentāri