lv
3RQztswFSDf2RHE9b7wdNymXmFWAlqeKS70sxSNr
1989584

Levits cildina Zvejnieku ģimenes stipendiju fonda ieguldījumu jauniešu izglītībā

Levits cildina Zvejnieku ģimenes stipendiju fonda ieguldījumu jauniešu izglītībā

Valsts prezidents Egils Levits piešķīris Cildinājuma rakstu ASV dzīvojošajam ķirurgam Pēterim Zvejniekam, kurš turpina tēva Andreja Zvejnieka aizsākto Zvejnieku ģimenes stipendiju fondu, informēja Mediju centra vadītāja Valsts prezidenta kanceleja Justīne Deičmane.

"No sirds pateicos par Jūsu tēva Andreja Zvejnieka uzsākto un Jūsu turpināto dāsno Zvejnieka fonda stipendiju programmu! Simtiem latviešu jauniešu fonds ir dāvājis iespēju iegūt labu izglītību. Zvejnieka fonda izglītotie jaunieši kalpo zinātnei un kalpo Latvijai. Cildinu Jūs par ieguldījumu Latvijas jauniešos! No sirds pateicos par Jūsu veikumu Latvijas valsts labā!" teikts Cildinājuma rakstā.

Cildinājuma raksts Pēterim Zvejniekam tiks pasniegts šovasar, viņam ierodoties Latvijā.

Zane Driņķe sākusi pildīt rektora pienākumus augstskolā Turība

No 1.jūlija Biznesa augstskolas "Turība" rektora pienākumus sākusi pildīt līdzšinējā augstskolas Uzņēmējdarbības vadības fakultātes dekāne, asociētā profesore Zane Driņķe, informēja augstskola.

Sniedzot savu redzējumu par studiju procesa attīstības virz...

Zeps: Rīgai vajadzīgs kompetents mērs, nevis tukšu solījumu čempions

Šodien, 3.jūlijā, partijas "Latvijas attīstībai" Rīgas domes frakcija uzskata, ka rīdzinieku un kopējās valsts attīstības interesēs Rīgai mēra amatā ir nepieciešams līderis ar plašām zināšanām, profesionālu pieredzi un reālu veiktspēju, informēja Rīgas...

Latvija Ukrainai nosūtījusi lidaparātus, apvidus automašīnu un krosa motociklus

No Rīgas uz Ukrainu pirmdien devies Latvijas ukraiņu konfederācijas "Viche" organizēts humānās palīdzības sūtījums, kurā ir bezpilota lidaparāti, apvidus automašīna un krosa motocikli, informēja konfederācijā.

Motociklus lūdza Ukrainas bruņoto spēku Mi...



Komentāri