lv
WEWXBC7c37CoCpUaU5xFx8wVyVG941g2455aTuzo
1989582

Zeps: Rīgai vajadzīgs kompetents mērs, nevis tukšu solījumu čempions

Zeps: Rīgai vajadzīgs kompetents mērs, nevis tukšu solījumu čempions

Šodien, 3.jūlijā, partijas "Latvijas attīstībai" Rīgas domes frakcija uzskata, ka rīdzinieku un kopējās valsts attīstības interesēs Rīgai mēra amatā ir nepieciešams līderis ar plašām zināšanām, profesionālu pieredzi un reālu veiktspēju, informēja Rīgas domes "Latvijas attīstībai" frakcijas vadītājs Viesturs Zeps.

Frakcijas vadītājs Viesturs Zeps sacīja: "Rīgai ir vajadzīgs kompetents mērs, kurš ne tikai runā, bet arī dara. Var jau runāt par labām pārmaiņām, bet jāsāk ir ar primāro atbildību - lai Rīga vairs nav bedru galvaspilsēta, lai Rīga nav birokrātijas galvaspilsēta un lai Rīga nav tukšu solījumu galvaspilsēta.

Lai Rīgai ir mērs, pār kuru nekrīt šaubu ēna par noziedzīgu nodarījumu un publisku finanšu līdzekļu izšķērdēšanu, ko Mārtiņa Staķa gadījumā jau pārbauda Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs un par pašvaldību pārraudzību atbildīgā ministrija.

Vienpersoniski lēmumi un bezierunu paklausība nav atslēga Rīgas izaugsmei. Acīmredzot arī pašam Staķim ir kļuvis skaidrs, ka vairs nav iespējams turpināt kā līdz šim, bet mainīt savu darba stilu nav šķitis iespējams."

Iedzīvotāju skaits Rīgā arvien samazinās, no pārējām Baltijas valstu galvaspilsētām Rīga atpaliek ienākumu un izaugsmes tempa ziņā, savukārt birokrātijas ziņā ir krietni priekšā. Tādējādi Rīgas atpalicība no Viļņas un Tallinas pieaug. Mainīt šo tendenci rīdziniekiem labvēlīgā virzienā - tas ir svarīgākais nākamā Rīgas mēra uzdevums.

Latvija Ukrainai nosūtījusi lidaparātus, apvidus automašīnu un krosa motociklus

No Rīgas uz Ukrainu pirmdien devies Latvijas ukraiņu konfederācijas "Viche" organizēts humānās palīdzības sūtījums, kurā ir bezpilota lidaparāti, apvidus automašīna un krosa motocikli, informēja konfederācijā.

Motociklus lūdza Ukrainas bruņoto spēku Mi...

Purvciemā taranētas 2 automašīnas, vaininieks aizbēdzis! Vai būs kompensācija?

Avarējušais, iespējams, bija piedzēries vai lietojis narkotikas.

Dramatisks incidents noticis Džohara Dudajeva gatvē Purvciemā. Visticamāk, ka naktī nezināms vadītājs ietriecās stāvošā automašīnā Volkswagen, kas no trieciena sadūrās ar blakus esošo auto...

Rīgas HES ūdenskrātuvē šonedēļ pazeminās ūdens līmeni

AS "Latvenergo" Rīgas HES ūdenskrātuvē no šodienas līdz 9.jūlijam būs pazemināts ūdenslīmenis hidrotehnisko būvju apsekošanai, informēja "Latvenergo" pārstāvji.

Ūdenslīmeni pazeminās un noturēs augstuma atzīmju robežās no 16,25 līdz 16,45 metriem Latvij...



Komentāri