lv
YEgBhCv3khjW0O5gYzA98WuJNN6G4RbUT0UHns5A
1989583

Zane Driņķe sākusi pildīt rektora pienākumus augstskolā Turība

Zane Driņķe sākusi pildīt rektora pienākumus augstskolā Turība

No 1.jūlija Biznesa augstskolas "Turība" rektora pienākumus sākusi pildīt līdzšinējā augstskolas Uzņēmējdarbības vadības fakultātes dekāne, asociētā profesore Zane Driņķe, informēja augstskola.

Sniedzot savu redzējumu par studiju procesa attīstības virzieniem un pilnveidi, Driņķe uzsvērusi ilgtspējīgas attīstības lomu, kurai būtu nepieciešams caurvīt visu augstskolas darbību, kā arī starptautiskas vides un atpazīstamības veicināšanu.

Tāpat kā vienu no darbības prioritātēm jaunievēlētā rektore saredz lietišķās universitātes statusa saglabāšanu, kā arī "tiekšanos uz lietišķo zinātni uzņēmējdarbībā, tiesību jomā, informāciju tehnoloģijās, komunikācijās, kā arī tūrismā un viesmīlībā".

Driņķi rektores amatā "Turība" Satversmes sapulce vienbalsīgi ievēlēja 24.maijā.

Līdzšinējais rektors Aldis Baumanis ieņems "Turības" Attīstības padomes priekšsēdētāja amatu.

Driņķe ir arī Zinātnisko žurnālu redkolēģijas biedrs, Latvijas Tiešā mārketinga asociācijas valdes locekle un "Turības" Mentoru asociācijas valdes locekle.

Zeps: Rīgai vajadzīgs kompetents mērs, nevis tukšu solījumu čempions

Šodien, 3.jūlijā, partijas "Latvijas attīstībai" Rīgas domes frakcija uzskata, ka rīdzinieku un kopējās valsts attīstības interesēs Rīgai mēra amatā ir nepieciešams līderis ar plašām zināšanām, profesionālu pieredzi un reālu veiktspēju, informēja Rīgas...

Latvija Ukrainai nosūtījusi lidaparātus, apvidus automašīnu un krosa motociklus

No Rīgas uz Ukrainu pirmdien devies Latvijas ukraiņu konfederācijas "Viche" organizēts humānās palīdzības sūtījums, kurā ir bezpilota lidaparāti, apvidus automašīna un krosa motocikli, informēja konfederācijā.

Motociklus lūdza Ukrainas bruņoto spēku Mi...

Purvciemā taranētas 2 automašīnas, vaininieks aizbēdzis! Vai būs kompensācija?

Avarējušais, iespējams, bija piedzēries vai lietojis narkotikas.

Dramatisks incidents noticis Džohara Dudajeva gatvē Purvciemā. Visticamāk, ka naktī nezināms vadītājs ietriecās stāvošā automašīnā Volkswagen, kas no trieciena sadūrās ar blakus esošo auto...



Komentāri