lv
daELSQOX4VxHXZdevixLVfHJX9f7HMK8JYAVCerD
1929347

Latvijas basketbola leģenda Jurjāne noslēdz karjeru izlasē

Latvijas basketbola leģenda Jurjāne noslēdz karjeru izlasē

Latvijas basketboliste Aija Jurjāne ir noslēgusi karjeru Latvijas izlasē, trešdien savā "Twitter" kontā pavēstīja Latvijas Basketbola savienība (LBS).

LBS pateicas spēlētājai par ilggadējo spēlēšanu Latvijas izlasē.

140 spēlēs Jurjāne ir sakrājusi 918 punktus.

Viņa Latvijas izlasē ir spēlējusi piecos Eiropas čempionātu finālturnīros, Pekinas olimpiskajās spēlēs un 2018.gada Pasaules kausā Spānijā.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase trijās Eiropas čempionāta A grupas spēlēs Telavivā izcīnīja uzvaru pār Spāniju, bet zaudēja Grieķijai un Melnkalnei, ierindodamās ceturtajā vietā grupā un nekvalificēdamās izslēgšanas cīņām.

"Iespējams, savu pēdējo metienu jau esmu izdarījusi," pēc grupas pēdējās spēles ar Melnkalni rakstīja basketboliste, piebilstot, ka viņai bija liels gods aizstāvēt Latvijas izlases krāsas 15 gadu garumā.

Vitenbergs norādījis uz maršrutu, kurā jāpalielina vilcienu reisu skaitu

Ņemot vērā sabiedrības pieprasījumu, satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs (NA) uzdevis sākt pasažieru vilcienu reisus no Rīgas uz Liepāju un atpakaļ katru dienu, informēja Satiksmes ministrijā.

Šo jautājumu plānots izskatīt un pieņemt 14.jūlijā Sabiedri...

Biedrība šokā par piešķirto sodu vīrietim, kurš piekāva Ukrainas karoga nēsātāju

Tiesai nepieciešams skaidrot, kāpēc par jaunieša ar Ukrainas karogu piekaušanu piemērota "tikai nosacīta brīvības atņemšana", šādu nostāju vēstulē Valsts prezidentam Egilam Levitam un Tieslietu padomes un Augstākās tiesas priekšsēdētājam Aigaram Strupi...

Labdarības koncertā Rīgā savākti 15 000 eiro plūdos cietušajiem (+VIDEO)

Biedrība "Tavi draugi" otrdien Rīgā rīkoja labdarības koncertu Kahovkas hidroelektrostacijas (HES) sprādziena plūdos cietušajiem, kura laikā savākti gandrīz 15 000 eiro, informēja biedrības pārstāve Beāte Bēvalde.

Koncertā uzstājās dziedātājs Intars Bu...



Komentāri