lv
uFBBj3RPwfBBxRjEErkMs4PlwrYJL9mthovuyKVH
191511

Valdība atbalsta NBS dalību koalīcijas operācijā «Sentinel» Hormuza šaurumā

Valdība atbalsta NBS dalību koalīcijas operācijā «Sentinel» Hormuza šaurumā
Ministru kabinets otrdien, 15. novembrī, atbalstīja Nacionālo bruņoto spēku (NBS) dalību Starptautiskās kuģniecības drošības atjaunošanas iniciatīvas vadītajā koalīcijas operācijā "Sentinel" Hormuza jūras šaurumā, kas savieno Persijas līci ar Omānas līci, informēja Aizsardzības ministrijā (AM).
Atbilde uz jautājumu – iegādāties benzīna vai akumulatora motorzāģi?

Agrāk saule spīdēja spožāk, zāle bija zaļāka, arī motorzāģi izvēlēties bija daudz vieglāk. Kāpēc? Jo formula bija ļoti vienkārša – smagākiem un ilgākiem darbiem nepieciešams benzīna motorzāģis ar lielāku jaudu, bet vieglākiem un īsākiem darbiem –...

Ķīmiskās tīrītavas atklāj, kāds pašlaik ir nozares lielākais izaicinājums

Ķīmisko tīrītavu lielākais izaicinājums patlaban un izmaksu pieaugums un darbaspēka trūkums, atzina aptaujātie nozares pārstāvji.

SIA "Tvaikonis" direktors Juris Ieleja aģentūrai LETA skaidroja, ka uzņēmuma pieaugošās izmaksas tieši ietekmē pakalpojuma ...

Indrašis runā par Spartak: Biju bez līguma, bet tas mani neattaisno

Latvijas hokejists Miks Indrašis portāla “Tvnet.lv” veidotajā radījumā “Hokeja anatomija ar Jēkabu Rēdlihu” no savas pozīcijas izstāstījis aizvadītās vasaras notikumus saistībā ar Krievijas komandu Maskavas “Spartak”.

Jūnija beigās par līguma noslēgšanu...



Komentāri